elrond' Alıntı:beyin bedava hocam uhaha: uhaha: uhaha: resmin hakkını veriyon valla
1-Tahtanın fabrika ayarlarında gelen sisteme bir sürü ek program ve içerik yüklemek gerekiyor. Bun yanında programlarda ayarlama yapmak, güvenliği sağlamak, öğretmenlerin istedikleri programları kurmak için harcanan süre ve uğraş okula uygun imaj alıp bunu kullanmaktan çok daha zahmetli ve problemli.oguz-han' Alıntı:Valla hocam millet neden usb imaj ile uğraşıyor bilmiyorum. Zaten sabit diskte imaj var.
bu özellikleri anlatan bir bağlantı paylaşabilirmisiniz hocam.yolcu9' Alıntı:1-Tahtanın fabrika ayarlarında gelen sisteme bir sürü ek program ve içerik yüklemek gerekiyor. Bun yanında programlarda ayarlama yapmak, güvenliği sağlamak, öğretmenlerin istedikleri programları kurmak için harcanan süre ve uğraş okula uygun imaj alıp bunu kullanmaktan çok daha zahmetli ve problemli.oguz-han' Alıntı:Valla hocam millet neden usb imaj ile uğraşıyor bilmiyorum. Zaten sabit diskte imaj var.
2- Bazen bu tahta hazretleri tamamen çöküyor. Windows tamamen uçuyor ki bu durumda F8 seçeneği çalışmıyor.
daha pekçok sebep sayıla bilir ancak herzaman kedni imajını oluşturmak daha mantıklı. Bunun yanında illa gost veya Trueimage'a ihtiyaç yok ( Gerçi tru imaj ın tek usb den format atması, ağdan imaj atması ve f11 ile recovery bölümünden imaj atması üstün yönler ama) Windows 7 nin kendi imaj alama yarıda iş görüyor.
:+1:KöfteHoRr' Alıntı:Tahtalarda kurtarma bölümü olduğunu çoğu arkadaşımız zaten biliyor, ama ilk haline geri yüklenmiş bir tahtayı okul ihtiyaçlarına uygun hale getirmek için gerekli programları, düzenlemeleri, e-içerikleri yüklemek bir gün alabiliyor. Kendi imajını almakla uğraşan arkadaşlarda 1 gününü bir tahtaya harcamak yerine yarım saatte her şeyi halletmek istiyor olabilir.
acronis hata verebiliyor mavi ekran vs.ahmetfx' Alıntı:Bu şekilde istenen yazılımlar yüklü olarak gelmez. Tahta ilk günkü haline geilr. Ben herşeyi yüklediğim bir tahtanın Acronis imajını tüm tahtalara kopyaladım.
eemree' Alıntı:acronis hata verebiliyor mavi ekran vs.ahmetfx' Alıntı:Bu şekilde istenen yazılımlar yüklü olarak gelmez. Tahta ilk günkü haline geilr. Ben herşeyi yüklediğim bir tahtanın Acronis imajını tüm tahtalara kopyaladım.
en iyisi windowsun kendi imajı
Peki zeki müren de bizi görecek mi?gazi2006' Alıntı:Elimde şu an bir imaj var, 32 GB lik USB de var. Kabaca anlatabilir misiniz nasıl yapacağımı, ilk defa imaj kuracağım da.. 2. sorum da şu yeni imajı kurduktan sonra F8 ile windowsu yeniden yükle şeklinde yaptığım bir kurtarma işlemi vardı, yine olacak mı?
Daha önce acronis ile alınan yedeklerde pardus çalışmıyordu, "Grup İlkesi Hatası" diye bi hata veriyordu yanılmıyorsam. Hiç denediniz mi bilmiyor.ahmetfx' Alıntı:eemree' Alıntı:acronis hata verebiliyor mavi ekran vs.ahmetfx' Alıntı:Bu şekilde istenen yazılımlar yüklü olarak gelmez. Tahta ilk günkü haline geilr. Ben herşeyi yüklediğim bir tahtanın Acronis imajını tüm tahtalara kopyaladım.
Acronis şimdiye kadar kullandığım en sağlam imaj yazılımlarından. Öncesinde Norton Ghost vardı.
havdura' Alıntı:http://driver.vestel.com/Drivers/fatih/image/akilli_tahta_sistem_geri_yukleme.zip
uygularsanız 17 dk sürüyor geri yükleme ve son versiyonu
KöfteHoRr' Alıntı:Daha önce acronis ile alınan yedeklerde pardus çalışmıyordu, "Grup İlkesi Hatası" diye bi hata veriyordu yanılmıyorsam. Hiç denediniz mi bilmiyor.ahmetfx' Alıntı:eemree' Alıntı:acronis hata verebiliyor mavi ekran vs.ahmetfx' Alıntı:Bu şekilde istenen yazılımlar yüklü olarak gelmez. Tahta ilk günkü haline geilr. Ben herşeyi yüklediğim bir tahtanın Acronis imajını tüm tahtalara kopyaladım.
Acronis şimdiye kadar kullandığım en sağlam imaj yazılımlarından. Öncesinde Norton Ghost vardı.
Windows'un kendi yedeğinde de bazı tahtalarda disk bölümleri ya da isimlendirmeleri farklı olunca imaj atmıyor, dinkin herşeyinin birebir örtüşmesi gerekiyor imaj için ama bazı tahtalarda diskler farklı olabiliyor.
oguz-han' Alıntı:Arkadaşlar akıllı tahtalarda kurtarma bölümü var. Açılışta f8 ile açıp sistem onarma seçeneğinden sistemi yeniden yükleyebilirsiniz. İmaj ile uğraşmaya gerek yok. İlk geldiği haline dönüyor. Hem de her şey kurulu olarak. Bilginize...
bu 2.faz tahtaların imajımı acaba?havdura' Alıntı:http://driver.vestel.com/Drivers/fatih/image/akilli_tahta_sistem_geri_yukleme.zip
uygularsanız 17 dk sürüyor geri yükleme ve son versiyonu