etkileşimli tahtanın windows 7 ile imaj alma ve yüklemesi

Kodla Büyü

formator_55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar kendim temiz bir tahtadan windows 7 ile sistem yedeği aldım ama diğer tahtalara atamıyorum. yükleme dosyası bulunamadı diyor. bu yolla ypan birisi yardımcı olursa çok sevinirim. 25 tahta beni bekliyor. clonezilla zor gibi. bir de eksik programlar vakit kaybı bu yolu denedim ama yapamadım....

neler yaptığımı baştan anlatayım. okulun fat32 ile biçimlendirilmiş taşınabilir diskine uygun dosya biçimi ile biçinlendirilmemiş dedi yapmadı. 64 gb lık flash alındı ntfs ile biçimlendirildi yine ona görüntü oluşturmak istemedi. d ye sistem görüntüsünü aldım flash a attım. şimdi de kurtarma seçeneklerinde geri yüklemek isterken bir türlü görmüyor. ben nerde hata yapıyorum . bilgisi olan yardım etsim lütfen...

ben buraları takip ediyorum . ben kendim windowstan imaj almaya çalışıyorum. flash a şu uyarıyı veriyor. sürücü geçerli bir yedekleme konumu değil. flash ım 64 gb ntfs ile biçimlendirildi. neden olabilir...

xodeda' Alıntı:
aynı sorun bende de var.

hocam windows flash belleğe sistem görüntüsü atmıyor. harici diskin varsa ona at. harici dikte ntfs ile biçimlendirilmeli. benimki fat32 idi. onu da bir komutla hallediyorsun sorunsuz çalışıyor...

Geri