ET'larda deep freeze kullanan var mı.

Kodla Büyü

cuisinier

Süper Üye
Süper Üye
Lisanssız kullanınca acaba sıkıntı olur mu.
Kullanan var mı ( özelden de yazabilir).
Düşünceleriniz neler.

TimeFreeze kullanın hocam. Ücretsiz ve gayet başarılı bence.

Kasıyor mu arkadaşlar bu programlar tahtayı sizce herhangi bir ayar yapiyor musunuz yoksa varsayilan ayarlari mı kullaniyorsunuz fikirleriniz nelerdir teşekkür ederim.

Deepfreeze kullanıyorum. Ama artık vazgeçmek üzereyim. Tahtaya imaj atıyorum ertesi gün öğretmen Google silindi diyor. Ben de artık TimeFreeze döneceğim. Bir de onu deneyelim.

timefreeze kullanıyorum çok memnunum. deepfreeze ne zaman kullandıysam uzun ya da kısa vadede pişman oldum.

sehacat' Alıntı:
Deepfreeze kullanıyorum. Ama artık vazgeçmek üzereyim. Tahtaya imaj atıyorum ertesi gün öğretmen Google silindi diyor. Ben de artık TimeFreeze döneceğim. Bir de onu deneyelim.
Yıllardır lab. Ve şimdi ise Et kullanıyorum gayet memnunum nasıl oluyor google silinmesi anlamadım

yok hocam ne olacak gelsin ceza kessinler valla bir ceza yiyeyim elimi daha tahtalara sürersem adım .... değil :))

hocam bu arada bende bazı tahtalara time freeze yükledim siz cache i kaç mb ayarlıyorsunuz 5000 mb yaptığımda sürekli hata veriyor sağ alt köşede neden acaba, sırf o yüzden bugün 30000 mb yaptım

Bende de deep freze var. Bazı tahtaları Chorome silindi. Çözümü var mı acaba.

Bende timefreeze kullanıyorum,tek memnun olmadığım kısmı sadece C: sürücüsünü donduruyor. D sürücüsünde koruma sağlayamıyorsunuz.

Timefreze kurdugum tahtalarda basil oluyorsa sifreye ragmen ne zaman baksam deaktif oluoydu bir ise yaramiyordu ben aktif edip gidiyorum misal bir sure sonra yine deaktif baktim olacagi yokshadow defendera gectim onda hicsorun olmuyo masaustunude dondurma diyorum dosyalari oraya atiyor arkadaslar bu yonuyle deepfrezeden daha iyi bence kisacasi shadow kullanmanizi da tavsiye ederim

deep freeze faz2 de sürekli chrome kısayolunu siliyor üzerine kurunca geri geliyor, ama sürekli siliyor
bi çözüm bulamadım, başka programda kullanmam.
deep freeze 7 sürümü en uyumlu olan

Okuldaki tüm pc ve tahtalar w10+tıme freeze+avg free antivirüs yüklü.Hepsi taş gibi çalışıyor maşallah.Tıme freeze sadece C yi koruyor.D yede öğretmenler kendi dosyalarını yüklüyorlar.Tıme freeze kullanırken başlangıçta 5000 mb olan kısmı 20.000 mb olarak değiştiryorum.Çünkü 5000 mb dolunca hatalar verebiliyor.

lisanssız kullanmak istemediğim için timefreeze kurmak istemiştim ama forumda okuduğum olumsuz yorumlar vardı görevlendirildiğim okulda da benden önceki öğretmenin kurduğu deep freezeli tahtaların sorunsuz çalıştığı için kendi okulumda da deep freeze kurdum umarım sorun olmaz :oops:

Tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
Tool TimeFreeze'i kurdum.
Önce sıkıntı çıkardı. (windows göçtü)
Güncellemeleri kapatıp windows'u etkinleştirdiğimde sorun çözüldü.

nva' Alıntı:
lisanssız kullanmak istemediğim için timefreeze kurmak istemiştim ama forumda okuduğum olumsuz yorumlar vardı görevlendirildiğim okulda da benden önceki öğretmenin kurduğu deep freezeli tahtaların sorunsuz çalıştığı için kendi okulumda da deep freeze kurdum umarım sorun olmaz :oops:

hocam deepfreeze kullanıyor musunuz hala. bir sıkıntı çıktımı bilgi verirseniz sevinirim

deep freeze var sözde ama kısayol virüsü cirit atıyor, bıktım valla ben.. :x

Geri