Evde eğitim hizmetleri hakkında

Kodla Büyü

kutkut3232

Aktif Üye
15 saat maaş karşılığı derse giriyorum. İl mem atama bölüm ü beni ortopedik engelli bir çocuğun eğitim i için 2 saat çocuğun evinde derse girmemi istedi.Güya en az ders saati olan öğretmen den başlamış lar. Bende ailevi nedenlerden dolayı önce sözlü olarak sonrada dilekçe vererek istemediği mi aktardı m. Fakat il mem ısrar ediyor görevlendirme istemediği m halde verilirse hangi yolu izlemeliyim?? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yedi yıldır evladım evde eğitim alıyor. Öğretmenlerimiz ile aile olduk. Bu fırsatı kaçırma derim.

Yanlış anlaşılmasın benimde Allah bağışla sı n 3 evladım. Var onlara vakit ayırmak için gidemiyorum. Yoksa bizim çocuklarımız in başına da böyle şeyler gelebilir. Cevapları niz için teşekkürler.

hacam bizde 2 yıldır evde eğitime gidiyorduk. Okulda maaş karşılığını doldurduğumuz için ek ders olarak şimdiye kadar aldık. Bu sene de devam ediyoruz evde eğitime. Okulumuzda maaş karşılığını dolduramıyoruz. Bu durumda Evde eğitim maaş karşılığı mı sayılır yoksa koordinatörlük yada şeflik gibi direk ek ders mi sayılır?

Hocam ekders yönetmeliğinde belirtilmemiş, gezici öğretmen yada sınıf öğretmeni için yazılmış bunlar da zaten maaş karşılığını doldurduğu için ek dersin %25 fazlası ödenir diyor. Maaş karşılığı sayılırsa %25 fazlası nasıl olacak ...

Geri