eşimle son zamanlarda bu konuda tartışmalar yaşıyoruz.en başta maaş kartları bendeydi ona kredi kartı vermiştim lazım oldukçada nakit para ikimizede çekip paylaşıyoduk.küçük bişeyi bahane edip bi tartışmada önce kartı aldı kızsamda tamam dedim sineye çektim düğünde takılan takılar biriktirdiğimiz paralar hepsinide benim hesapta toplamıştık daha önce bu hesapta gr altın yada döviz alıp satarak kar yapmaya çalışıyorum yaptımda son seferde sadece ona sormadan bi kere hamle yaptım diye tartışma çıkarıp bu sefer hesapları ayırmayı gündeme getirdi tartıştık kapanmıştı konu. şimdi yine böyle küçük bişey oldu tekrar gündeme getirdi hesapları ayıralım ayırmazsak hakkımı helal etmem o parada benim mihrim var falan. hesaptaki parayı keyfimce harcadığım yada birine hibe ettiğim yok hakkı olduğunu da biliyorum ama sanki hakkını yiyomuşum gibi şimdi buna diretiyor.hesaptaki parayı ev almak için sonuçta ortak biriktiriyoruz ama durum böyle 2 gündür çok canım sıkkın paranın yarısını hesabına aktarıp al ne halin varsa gör deyip bundan sonra bütün harcamaları ayırıyım diyorum yada yine böyle kavga gürültü devam etmek var siz de nasıl yürüyor işler fikir almaya ihtiyacım var bu konuda gerçekten?