Evdeki karincalardardan nasil kurtuluruz

Kodla Büyü
Deliklerin önüne tablet ve toz karınca ilacı koyup delikleri silikon ile kapatarak kurtulmuştuk hocam. Ama siz deliği kapatınca az ileriden tekrar açıyor ama mücadeleye kararlılıkla devam edeceksiniz

zirai ilaç satan yerlerde fıs fıs şeklinde ilaçlar var balkon kapı ve pencerelerin eşiklerine sıkmanız yeterli olur. tabi bu dediğim karıncaların evin dışından geldiğini varsayarsak geçerli. yani beton içinden kanal açıp geldilerse bu yerleri tespit edip bu bölgeleri de ilaçladıktan sonra derz dolgusu ile doldurmanız iş görebilir. 5. kattaki evimde bu yöntem karıncalarla beraber diğer yürüyerek gezen canlılara bariyer oluşturmuş ve ben bu dertten kurtarmıştı. Ölen karıncaların vebali banaydı ama şimdi sana bunu da unutma :)

Aynı şey başımıza geldi hocam karıncaların yollarına ,tezgah altlarina balkona şu giderlerine tarçın döktüm bı kaç gün hepsi terketti evi

karıncaların girip çıktığı delik/yuva varsa girişine veya kullandıkları yollara tebeşir koyun ya da tebeşirle çizin..
gelmediklerini göreceksiniz

Hocam kusura bakmayın ama öldürmeden zehirlemedn kurtulmak imkansız eğer birde istilacı tür ise daha da zor. zirai ilaç satan yerleden bayer'in karınca ilaçları var onları alın ama evde küçük çocuk varsa dikkatli olun.

2. Katta oturuyoruz. Daireyi karınca bastı karincalardan nasıl kurtulabilirim ne yapabiriz
Yazın başımıza geldi. Küçük karıncalar istila etti kızımın odasını. Eşim birkaç şey denedi ama bir yağ damlattı en son anında kayboldular. Gün değil saatine yok oldular. Sonra ben süpürgelikleri söküp silikon çektim odaya komple. Gelmedi geri karıncalar. Eşime mesaj attım ne yağ olduğunu. Yazsın buraya yazarım. Zarar vermedik hayvanlara.

2. Katta oturuyoruz. Daireyi karınca bastı karincalardan nasıl kurtulabilirim ne yapabiriz
Lavanta yağı damlatmış hocam. Damlattı lavanta yağını. Karıncalar arazi oldu. Sonra peçeteye damlattı odaya bıraktı koksun diye. Ertesi gün koku vardı. Karınca kalmamıştı. Bende silikon çektim bitti gitti.

Son düzenleme:
Bizim karıncalar 3. kata geliyorlardı, lavanta yağı ve bilimum denemeler başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Belli bir dönem genelde yazın çıkıyorlar sonra kayboluyorlardı. Sonra biz mi alıştık yoksa bizden bıkıp terk mi ettiler hatırlamıyorum.

Geri