Evimi Satma Aşamasındayım (Sorularım Var)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bomax01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bomax01

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar evimi satmak için birisi ile anlaşım.

Elimde yazılı evrak ve kapora yok.

5-6 gün geçti ve kredi tamamlanmış, dask poliçesi kesilmiş. Fakat tamamlayamadığı miktar var. Onu 1 hafta içerisinde vereceğim dedi. Bende çok sıkıştığımdan tamam demek zorunda kaldım. Rakam evin parasının dörtte biri kadar. Sizce sene yapmalımıyım? Yorumlarınızı beklemekteyim.

Re: Ynt: Evimi Satma Aşamasındayım (Sorularım Var)

Senet?
Tahsilatı çok zordur.
Madeö sen parayı bekleyeceksin
O da tapuyı beklesin
Yani parayı tamamlasın.
Sonra tapu.

kesinlikle o da tapuyu beklesin verme tapuıyu gitsin beklesin para gelsin tapu gitsin... Aranızda bunun içinb sözleşme yapabilirsiniz.

Parayı alıp bekle. Kalanını getirirse satışı tamamlarsın hocam. Bu devirde kimseye güven yok. Kimse kusura bakmasın.

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.

kafam hiç rahat değil. adamda tamam dedim. şimdi ne diyeceğim.

Komisyoncunun komisyoncusu var hocam.... antepte görmüştüm. Para almadan tapu mu verilir Allah aşkına, ram mi satıyorsun harddisk mi?

bomax01' Alıntı:
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.

kafam hiç rahat değil. adamda tamam dedim. şimdi ne diyeceğim.
..
memlekete gitmem gerekti. ankaradaki teyzem rahatsızlandı. en önemlisi EŞİM İZİN VERMEDİ. parayı tamamlayın öyle yapalım bu işi dersin olur biter.

arkadaslar dogru soyluyor o paranin gelmeyecegini goze almalisin hocam ev alacaksa adam parasini hazir etsin afedersin cikaramayacagi seyide yemesin.. esim razi olmadi o yuzden parayi tamamla tapuyu al dersin anlayisla karsilamazsa bilki givenmemekte haklisin..

kesinlikle parayı almadan tapuyu verme, açık konuş, paranı topla, tapuyu al de, az para değil bence.

üstadlar haklısınız. bugün adamla konuşmalıyım. seçim görevinin arasında telefon acıp konuşacağım. yardımlarınız için teşekkürler.

adamla konuştum ve parayı toplayacak ve bu hafta içerisinde satış olacak. yardımınızı için teşekkürler.

umarım cayma olmaz.

al gülüm ver gülüm... insanoglu bu hersey beklenir... senet yaparsin ödemez 4te 1 de az degil...

ozgur24' Alıntı:
al gülüm ver gülüm... insanoglu bu hersey beklenir... senet yaparsin ödemez 4te 1 de az degil...

evet hocam haklısınız. bende beklemedeyim. Sözde bugün yada en geç cuma arayacak satış için.

Arkadaşlar Cuma geldi ve satış yapıldı. Paramı tamı tamına aldım ve işlem tamam.

Tekrar önerileriniz ve desteğiniz için teşekkürler. :+1:

Geri