alfa-turk' Alıntı:o balkonda ne sigara içilir be kardeşim...
inikat' Alıntı:hocam çok güzel gerçekten. http://fotokritik.com/2721903/bogaz üye misiniz bilmiyorum ama değilseniz üye olup paylaşın ki çokça kişi görebilsin bu güzelliği.
Hocam sigara kullanmam ama yaz akşamları bu balkonda nargilemi yakıp keyfime bakarım...alfa-turk' Alıntı:o balkonda ne sigara içilir be kardeşim...
Akçakoyun Yibo arkast hocam, bekleriz Kalkıma geldiğinizde...arkast' Alıntı:hocam burası akçakoyun yibo bilirim oraları bende kalkımlıyım.
pasific hocam bakış açısına göre değişir ama, şanslı sayılırız birazcık...pasific' Alıntı:hocam sen hergün sabah bu manzaraya mı uyanıyorsun :!: ne şanslı adamlar var yaa![]()
the_myth hocam yaza gel de beraber yapalım o keyfi...the_myth' Alıntı:Süpermiş hakkaten O balkonda çay sigara keyfide bir başka olurdu
inikat' Alıntı:hocam çok güzel gerçekten. http://fotokritik.com/2721903/bogaz üye misiniz bilmiyorum ama değilseniz üye olup paylaşın ki çokça kişi görebilsin bu güzelliği.
kafkas Hocam mangal yapmak için çok daha güzel yerler var. Gördüğünüz o dağların aralarından akan derelerimiz var... O derelerde hem yüzüyoruz, hem de mangalımızı yapıyoruz. Şortunuzu da alın gelin. Bekleriz...kafkas' Alıntı:Ehh idare eder Mahir HocamBi gün de lütfedip çağırsan çıkar geliriz :mrgreen:
Mangalda olur aslında![]()
Evet özgür hocam, bir ara bir hdr çalışması yapmıştım. onları yüklemiştim siteye... Manzaranın devamını görmek isterseniz sizi de bekleriz buralara...ozgurgitarim' Alıntı:mahir hocam, bu açıdan başka fotoların da vardı yanlış hatırlamıyorsam, ellerine sağlık....
tcoalngsau' Alıntı:manzara süper.buraya yüklemek içinmi boyutundan kaynaklımı bilmiyorum ama fotografta keskinlik ve netlik sorunu var az buçukonun dışında çekim açısı renkler v.s süper olmuş. tabi kaliteli ve sanatsal açıdan eleştirilirse.yoksa şip şakcılar için çok süper denebilir. Başarılar
ozgulhoca' Alıntı:gerçekten güzel yerler..sizin de emeğinize sağlık.
fotokritikten sizi ve diğer arkadaşları takibe alacağım
güzel manzaraları değerlendirip başarılı fotoğraflar çekmek kadar takip etmek de zevkli..