Evinde PEPSİ olan varmı?

Kodla Büyü

azizerkut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Pepsi kapaklarının arkasındaki kod lazım oldu da evinde pepsi olan arkadaşlar varsa bi zahmet bana kod gönderirlerse çok makbule geçer valla.

Yarın çok geç olur

ama isteyenler

Turkcell 2222 ye TREnDYOL yazıp gönderip gelen kodu bana yollasalar da olur.

bide anlaşılan Pepsi içmiyor BBnet ciler..

Ne pepsi ne gazoz ne cola hiç biri şimdi evin kapısına bile uğramıyor yasssak eve girmesi , hey gidi o eski bekarlık günlerim heeeyyy...bak şimdi maziyi hatırlattın bana.

tayinci42' Alıntı:
azizerkut' Alıntı:
Arkadaşlar Pepsi kapaklarının arkasındaki kod lazım oldu da evinde pepsi olan arkadaşlar varsa bi zahmet bana kod gönderirlerse çok makbule geçer valla.

otomobil-klubu-f177/yeni-honda-civic-hatchback-test-edecegim-t110401.html

hocam test sürüşü nasıl geçti.

japonlar kendileri gibi ufak bir araba yapmış hacı,ben ilk önce aracın arka koltuklarına bakarım bu kadar mı dik olur arkadaş. Honda CR-V vardı o bile kazık gibiydi. Diz mesafeleri de benim için önemli oda dar geldi bana.

Ordan Renault a geçtim clio ya baktım yaramaz, megana baktım yaramaz latiude vardı o genişti ama oda malzeme olarak yaramaz.

Bu çağda herkes obez be kardeşim neden küçültüyorsunuz bu koltukları falan, civic sedan zaten eskisine oranla koltuklar falan küçülmüş bu araba üreticileri şöyle gösterişli bir panel yapayım tamam diyorlar herhalde, 60 bin civarı araçlar için cidden beklediğim gibi çıkmadı hiçbiri o paralara 2.el audi,bmv,mercedes almak daha mantıklı bence..

forum sitesi çok amaçlı bir yerde sıkıntıların çözümü için birebir, ilaçtan iyi :)

Ya biz bunları boykot etmiyormuyduk, yoksa o coco cola mıydı, yok yok cola turka vardı o muydu yoksa, aklım karıştı yahu :P
bir ay sonra millet çıkar hadi boykot edelim der bu başlık aklıma gelir haberiniz olsun :mrgreen:

Geri