Evinde PEPSİ OLAN

Kodla Büyü

firatbuyukkaya

Aktif Üye
Hocalarım evinde pepsi kapağı olan varsa ve ihtiyacı yoksa bana şifresini PM den atarsa sevinirim. Sebebi oynadığım oyunda kullanacam :)
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM....
NOT: YORUMLARDA YAPILAN ÇİRKİN İFTİRALARA BİNAEN EĞER ŞİFRESİNİ BANA VEYA İSTEYEN BAŞKA BİR HOCAMA GÖNDERMEKTE KARARSIZ OLAN VARSA AŞAĞDA PEPSİNİN LİNKİNİ VERDİM ORDAN İŞİNİZE YARAYACAK KAMPANYA VARSA BAKARSINIZ KENDİNİZ KULLANIRSINIZ... HORTUMCULUK MESLEĞİMİZ DEĞİL ÇOK ŞÜKÜR.
http://www.pepsi.com.tr/

Hangi devirdesin hocam?? Kolalı içecekmi kullanıyorsun halen?
Ayran şifresi elimde olsaydı gönderirdim , ciddiyim. 8)

firatbuyukkaya' Alıntı:
Hocalarım evinde pepsi kapağı olan varsa ve ihtiyacı yoksa bana şifresini PM den atarsa sevinirim. Sebebi oynadığım oyunda kullanacam :)

bil ve fethet oynuyorsunuz kanımca :mrgreen:

dün pizza istemiştim, pepsi de hediye geldi. kapağın altında şifre olduğunu yeni gördüm gönderiyorum. şanslı seniiii :)

bizim milli içeceğmiz ayrandır. ne kolası

milli içecek olarak ayranın seçilmesinden sonra bizim ülkede ineklerin yürüyüşü bile değişti tabi ahırdaki boğanın havasınıda siz düşünün

mustafatoker' Alıntı:
bizim milli içeceğmiz ayrandır. ne kolası

milli içecek olarak ayranın seçilmesinden sonra bizim ülkede ineklerin yürüyüşü bile değişti tabi ahırdaki boğanın havasınıda siz düşünün
HAKLISIN HOCAM :)
KONU İÇECEK MESELESİ DEĞİL YANLIŞ ANLAŞILMASIN BANA KAPAK KODU LAZIM TOP ELEVEN OYNUYORUM ORDA KULLANILACAK. PM DEN VERİRSENİZ SEVİNİRİM. İYİ GÜNLER.

firatbuyukkaya' Alıntı:

hocam league of legends değil mi? hangi serverdasınız tr de ben Hige sensei eklerseniz beraber de oyun atabiliriz :)

Hige' Alıntı:
firatbuyukkaya' Alıntı:

hocam league of legends değil mi? hangi serverdasınız tr de ben Hige sensei eklerseniz beraber de oyun atabiliriz :)
hocam top elevendeyim ben sizin söylediğiniz başka bir oyun olsa gerek.

pepsi kapağındaki şifreyi 3834 e mesaja at. bahçe hortumu evine gelsin... (Musluğa takma klavuzu ürünün yanında gönderilecektir.)

h.habib' Alıntı:
pepsi kapağındaki şifreyi 3834 e mesaja at. bahçe hortumu evine gelsin... (Musluğa takma klavuzu ürünün yanında gönderilecektir.)
YORUMLARDA YAPILAN ÇİRKİN İFTİRALARA BİNAEN EĞER ŞİFRESİNİ BANA VEYA İSTEYEN BAŞKA BİR HOCAMA GÖNDERMEKTE KARARSIZ OLAN VARSA AŞAĞDA PEPSİNİN LİNKİNİ VERDİM ORDAN İŞİNİZE YARAYACAK KAMPANYA VARSA BAKARSINIZ KENDİNİZ KULLANIRSINIZ... HORTUMCULUK MESLEĞİMİZ DEĞİL ÇOK ŞÜKÜR.
http://www.pepsi.com.tr/

arkadaşlar eğer varsa banada özelden bir adet pepsi şifresi gönderebilirmisiniz? teşekkürler.

Geri