Evlilik İşlemleri Mazeret İzni

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan giryan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

giryan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir konuda net bilgiye ihtiyacım var, daha önce başından geçmiş bir hocam varsa ve cevaplarsa memnun olurum.

Yozgatta görev yapmakta olan bir stajyer öğretmen arkadaşım Ağustos 15'e düğün tarihi almış fakat nikah işlemlerini henüz halledememiş durumda. Önümüzdeki hafta çarşamba boş günü, perşembe 1 mayıs olmasından dolayı tatil. Cuma günü için mazeret izni alıp Ispartaya gitmek istiyor fakat müdürü izin veremeyeceğini söylemiş. Malumunuz nikah işlemleri için hafta içi belediyeye gitmesi lazım, okullar kapandıktan sonra giderse de nikah tarihi için boş gün bulamaz.

Şimdi bu adam resmi dilekçe ile 1 gün nikah işlemleri için mazeret izni alamaz mı?

giryan' Alıntı:
...Yozgatta görev yapmakta olan bir stajyer öğretmen arkadaşım Ağustos 15'e düğün tarihi almış fakat nikah işlemlerini henüz halledememiş durumda..... mazeret izni alıp Ispartaya gitmek istiyor .......... belediyeye gitmesi lazım.......... boş gün bulamaz.

Şimdi bu adam resmi dilekçe ile 1 gün nikah işlemleri için mazeret izni alamaz mı?

giryan' Alıntı:
Hocam rapor almak sorun değil de ben yasal hakkımı bilmek istiyorum.

Hocam çekinmene gerek yok, 3. tekil şahıs kullanmana da gerek yok. Ben şöyle yapmak istiyorum ben böyle yapmak istiyorum bana yardım edin diyebilirsin. Burada zaten biz bizeyiz... :lol:

Geri