Evlilik izni isteyen öğretmene artislik yapan MÜDÜRRR

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar bu gün müdürlee papaz oldum,benm haftaya düğünüm var ve evlilk iznim olan 7 gün ü yarından itibaren kullanmak istedimm,direkt bana hocam bu aralar çok izin alan oluoo ilçeden azar işidioz sana veremem diyince ben patladım...ihtiyaçtan değil hakkım olduğu için istiyorum dedim,koridorda baya bağrıştık soraa odasınaa çağırdı birazda orda tartıştıkkk,nihayetinde sökee sökee verdi ilçedende imzalattımm...
anlamadım bazı şeyler olması için illaa bağrılmasımı lazımmmm, :verymad:

Amaaaan boşverin Hocam..Siz düğününüzü düşünün..Bugünlerin tadını çıkartın...Gereksiz müdürünüzünde canınızı sıkmasına hiç izin vermeyin...mutluluklar size :wink:

Allah Allah adam Spartacus sanki :) Ne zaman evleneceğine o mu karar verecekmiş :D

Sende düğün salonunu davetiyeleri eşyaları falan ne varsa iptal ettirseydin keşke :puhaha:

Muhteşem Müdür :D

by_katliam' Alıntı:
Arkadaşlar bu gün müdürlee papaz oldum,benm haftaya düğünüm var ve evlilk iznim olan 7 gün ü yarından itibaren kullanmak istedimm,direkt bana hocam bu aralar çok izin alan oluoo ilçeden azar işidioz sana veremem diyince ben patladım...ihtiyaçtan değil hakkım olduğu için istiyorum dedim,koridorda baya bağrıştık soraa odasınaa çağırdı birazda orda tartıştıkkk,nihayetinde sökee sökee verdi ilçedende imzalattımm...

Hocam hadi okul yanlış biliyor prosedürü ama milli eğitimde mi yanlış biliyor. Ölüm doğum ve evlilik izni verilmesi zorunlu izinler arasına girer. evlilik cüzdanı fotokopisi ile dilekçe yazarsın biter. sadece mebbise giriş yapılır, öğretmen ve idareci imzalar. milli eğitime onaylatılmaz. Veremem de diyemez. yanlış evrak doldurup vermişlerdir muhtemelen. 2 yıl idarecilik yaptığım için biliyorum.

Benim de liseden bir öğretmenim vardı. Daha sonrasında bir okulda müdürlüğe başladı. Birgün bir bayan öğretmen doğumdan dolayı izin istemiş. O da karşı çıkmış, dersler aksıyor şudur, budur diye. En sonunda şunu söylemiş bana mı sordunuz çocuğu yaparken diye...

Galiba herkes kendi penceresinden bakıyor. İdarecilerin bakışı ile biz öğretmenlerin bakışları tamamen farklı

Valla artık ne diyeceğimi bilemedim. Çok mü yüz veriyoruz biz bu müdürlere acaba?

İyi yapmışsın hocam. Bağırmadan kafalarına girmiyor bazılarının.

Allah mestur etsin bi yastıkta kocatsın hocam. ,işte o gün bugündür bütün müdürler .öttür :idea:

Hocam,
1- düğün davetiyesini dilekçene ekle,
2-Dilekçende düğün izininden yönetmelikten bahset.*
3-Kayda geçir, kayıt numarası al...
*: Ölüm, doğum (eşin ve senin), ... müdürün izin verme-vermeme yetkisi yok. Sadece onay makamıdır...

Madde 104 – (Değişik: 13/2/2011-6111/106 md.)

B) Memura, eşinin doğum yapması hâlinde, isteği üzerine on gün babalık izni; kendisinin veya çocuğunun evlenmesi ya da eşinin, çocuğunun, kendisinin veya eşinin ana, baba ve kardeşinin ölümü hâllerinde isteği üzerine yedi gün izin verilir.

format_01' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:

Hocam hadi okul yanlış biliyor prosedürü ama milli eğitimde mi yanlış biliyor. Ölüm doğum ve evlilik izni verilmesi zorunlu izinler arasına girer. evlilik cüzdanı fotokopisi ile dilekçe yazarsın biter. sadece mebbise giriş yapılır, öğretmen ve idareci imzalar. milli eğitime onaylatılmaz. Veremem de diyemez. yanlış evrak doldurup vermişlerdir muhtemelen. 2 yıl idarecilik yaptığım için biliyorum.
hocam dahaa evlilik cüzdanı yok haftaya nikah,bende 1 hafta önce aldım ki hazrlkları yapayım diyee,sonuçta ben 7 gün izin var diye 7 gün 7 gece düğün yapamam :oops:

bu arada hepiniz saolun arkadaşlar öle bi can sıkıntısı oldu ama halletttik,ama bu 1.round du büyükihtimal gelincede devam ederizz :mrgreen:

bazıları kendilerini okulun sahibi sanıyor. Hakkımız olanı bize zorla aldırıyorlar, gerçi bu zamana kadar bana o şekilde söyleyen baba yiğit bir idareci çıkmadı. Herkes kime diş geçireceğini bilir hocam. Açık verirseniz herkes ordan size yüklenir. O açıdan açık vermeyeceniz.

acaba başka branştan bir hocamız da gitseydi aynı tepkiyi de ona gösterir miydi?
Çok mu fazla işlerine karışıyoruz, yardımcı oluyoruz.
Çok şükür şimdilik öyle birşey başıma gelmedi..

Bir önceki çalıştığım okulda müdür yanına çıktım(düğünden 3 ay önce)
"hocam evlenecem düğün eksiklerini, eşyaları, evi ayarlamam gerekiyor. 10 gün rapor almayı düşünüyorum" dedim.
"tamam hocam raporunu getir hemen yoluna çık" dedi
"hocam ama benim burada tanıdığım yok, kimden nasıl 10 gün rapor alayım :oops: " dedim
"kalk hocam şurdan hastaneden ben sana yazdırırım şimdi " dedi
gittik başhekimden aldık..
neyse sonuç olarak böyle müdürlerde var(ama yeni okulumdaki müdür şu an sıkıntılı)
senin ki gibi müdürlerde var hocam
Allah kolaylık versin

Hocam öncelikle hayırlı olsun Allah mesyt bahtiyar etsin. Bi arkadaşımız aramıza hoşgeldin demiş bende aynı dilekte bulunayım aramıza hoşgeldin :)

Bu idarecilerin bu kadar kalın kafalı olmak zorunda mı ben anlayamadım. Arkadaş adama nerdeyse hakkını kullandırmayacaklar. Eğer pasif birisi olsan konuşmasan yüklendikçe yüklenirler ama sen biraz sesini çıkarıyosan tabiri caizse dişini gösteriyosan hemen geri adım atıyolar. Hocam sen onu salla gitsin. Senin hakkındır sonuçta...

Olmadı bi kafa at olduğu yere yık :)

baktın vermiyor niye kızıyorsun hocam. MÜDÜR AMCANA EVLİLİK TEKLİFİ YAPSAYDIN. bak o zaman evlilik izni artı bir hafta da kafa iznini nasıl da veriyor :)

Tebrik ederim.
Allah bir yastıkta kocatsın.
Müdürü de boş ver.O da bir organ nasıl olsa.

Hocam hayırlı olsun. Mutlulunuz daim olsun.
Il mem mudurude bana vermek istememisti, konuştu konuştu , en son evlilik cüzdanını göreceğim dedi olur dedim. O yıl 40 -45 gün izin kullandım hepsini imzaladı. Her defasında konuştu konustu, ne dedi duymadım bile..

benm düğün martta fakat nikahı ağustos ta yapmıştık evlilik izni için sıkıntı çıkartırlar mı bana acaba :?:

böyle bir şeyi bir insan evladı nasıl söyler anlamak mümkün değil. ama uydurduğu bahanede gerçekten üstün zeka emaresi

Mazeret izni mecbri olup hiçbir amir engelliyemez bunlar 1 ölüm(1 .derecedeki yakınlar),evlilik,doğum izni mazeret izni olup engellenemez

gelişimci' Alıntı:
benm düğün martta fakat nikahı ağustos ta yapmıştık evlilik izni için sıkıntı çıkartırlar mı bana acaba :?:
yok hocam çıkartmazlar düğün davetiyesini gösterirsiniz... bende öyle yapmıştım...

Geri