evlilik izni konusunda yardım istiyorm

Kodla Büyü

pinaraytas

Aktif Üye
arkadaşlar konuyu hemen anlatayım
temmuz da nikah kıydık
önümüzdeki hafta düğün yapacağız.
müdüre evlilik iznimi kullanmak istedğimi belirttim
müdür bey siz nikahı yazın kıymışsınız,yönetmelikte evlilik tarihinden itibaren evlilik izni başlar diye ibare var ben vermem dedi,
benden önce ilçeyi aramış oradakilere de durumu anlatmış
ben ilçeyi aradığımda oradakilerde evet konuyu biliyoruz müdür vermezse vermez dediler.

bende personel daire başkanlığının bir görüş yazısını buldum evlilik izninin ne zaman kullanılacağına dair
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...L-bLSpyjBSPC7IRU64UliWg&bvm=bv.76477589,d.bGQ

ama kabul etmiyorlar..ne yapabilirim .???

Böyle kıl kuyruk adamları nasıl idareci yapıyorlar anlamıyorum... Bende benzer durum olmuştu, ben ek olarak davetiyemi koydum kimse birşey demedi. .Sağlam bir doktoru bulun hocam çaksın 10 günlük raporu size, uğraşmayın müdürle.

müdürünüz işkembeden sallamasın. bende şubatta nikah kıyıp martta düğün yaptım. iznimi düğünden sonra kullandım. siz izin isteğinize düğün davetiyenizi ekleyin yeter. saçmalamasınlar. nasıl bir müdür böyle bir durumda artislik yapar orasıda hayret????

hiç canınızı sıkmayın, o idareci olacak basiretsiz hugo kılıklılarlada uğraşmayın. aile hekinime belim ağrıyo bir hafta dinlemsem geçer diyin :) gözünüz aydın olsun. mutluluklar.

vay arkadas adama bak. bende davetiyeyi ekleyi dilekce yazmistim mudurde sagolsun "Hocam dugun zamani bizim durumlar kotuydu balayina gidememistik sen doya doya git" demisti 10 yada 15 gun izinliydim yanilmuyorsam sizin mudur insanliktan nasibini alamamis

hocam işin yönetmeliğini bilmem ama 2 hafta canlı olaraka şahit olduğum olay
yeni eş durumunda rehber öğretmen geldi.Nikahı çok önce kıymışlar ama düğünü yeni yapacağız dedi bizim müdüre.Bizim Müdür de sorun değil sen bir tane davetiye ver biz şimdi kullandıttırırız dedi ve rehber öğretmen düğün iznini kullandı.,
Ya yönetmelikte var böyle birşey yada İdarenin idare etmesi ama sonuçta resmi olarak yaptılar demkke yönetmelikte var

pinaraytas' Alıntı:
arkadaşlar konuyu hemen anlatayım
temmuz da nikah kıydık
önümüzdeki hafta düğün yapacağız.
müdüre evlilik iznimi kullanmak istedğimi belirttim
müdür bey siz nikahı yazın kıymışsınız,yönetmelikte evlilik tarihinden itibaren evlilik izni başlar diye ibare var ben vermem dedi,
benden önce ilçeyi aramış oradakilere de durumu anlatmış
ben ilçeyi aradığımda oradakilerde evet konuyu biliyoruz müdür vermezse vermez dediler.

bende personel daire başkanlığının bir görüş yazısını buldum evlilik izninin ne zaman kullanılacağına dair
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...L-bLSpyjBSPC7IRU64UliWg&bvm=bv.76477589,d.bGQ

ama kabul etmiyorlar..ne yapabilirim .???

Hocam müdürünüz haklı galiba. Son izin yönergesinde ki değişikliklerle MEB bünyesinde ki görevlilerin izinleri nikah tarihlerinden hemen sonra kullanmaları şartı getirildi. http://bismil.meb.gov.tr/www/meb-izin-y ... icerik/340
linkte madde 10-f den de görebilirsiniz. Bu tür durumlarda önceden beyan geçerli iken nikah tarihi itibari ile 7 gün izin şeklinde güncellendi. Son değişikliklere göz atın tekrar bence yanlışım varsa bende göreyim. İzin alamaz iseniz rapor almak alternatifinizi kullanırsınız ya da 10 günlük genel mazeret izin hakkınızı kullanmayı isteyebilirsiniz. Mazeret izni için olay yine müdürde bitecektir.

Geri