Evlilik ve Bebek!!!ve Kader

Kodla Büyü

EynelMefer

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Ali ile Ayşe evleniyor (1 Ocak 2000). Veli doğuyor(1 Ocak 2002).

Veli nin (DNA yapısı kendine has, ama Ali v Ayşe den aliyor genetik bilgisini) Velinin hayatı başlıyor, kendi kaderi ile...

Ali ve Ayşe evlendiği için Veli doğuyor / Veli nin doğması için Ali ve Ayşe evleniyor ?

evlilik kader, nasipse / doğum ve ölüm tarihi sabit, değişmiyorsa?

soru neydi yaa, şuydu galiba, Veli doğacaksa Ali illa ki Ayşe ile mi evlenmeli, madem öyle ise evlilik kaygısı duymalı mi bekar olanlar?

Not: mevzu derindir, yüzme bilmeyenin girmesi tehlikelidir uyarısını kendime de yaptım ama duramadım girdim işte...

hocam bi yerden rızkın evleneceğin kişi ve öleceğin zaman bellidir diye duymuştum ama kesinliği var mı bilmem. ama şunu söyleyebilirm evlenmek için kendini yırtan arkadaşarım oldu ama evlenmedi evlenmeyi düşünmeyip ummadığı bir anda evlenen arkadşarım oldu yıllarca bir bayanla çıkıp sonra bir sebten ayrılıp iki ay sonra ummadığı biriyle nişanlananlar duydum. birisini çok sevip bütün olumsuzluklara rağmen evlenip bi çocuk sahibi olmadan ayrılan sonrasında ailelerin tanıştırmasıyla başkasıyla (oda benzer bir durum yaşamış) evlenip hemen cocuk sahibi olan insanlar da gördüm. o yüzden evlilik nasip diyorum ben

Kader inancımıza göre , herşey belirlidir. Ancak bu belirli olduğu için olaylar oluyor anlamında değil.

Nasıl güneş tutulmasının olacağını biliyoruz. Güneş tutulması biz biliyoruz diye mi oluyor? Olacağı için oluyor.

Kimle / ne zaman / nerede / nasıl evleneceğimiz veya evlenmeyeceğimiz hep bellidir. Tercihlerimiz doğrultusunda olaylar gelişir.

Geri