Excel de Belge Taslağı Oluşturma

Kodla Büyü

direction52

Site Gezgini
Arkadaşlar merhaba.
şöyle birşey yapmak istiyorum da sizlere danışayım dedim.
elimde 200 kadar öğrencinin adı,soyadı, tc,alanı gibi bilgilerinin olduğu sıralı bir liste var.Ve ben bu öğrencilerin her birine eğitim aldıklarına dair sertifika vereceğim.
Vereceğimiz bu sertifikada, öğrencilerin bilgileri olacak.
ben bu tüm öğrencilerin bilgilerini sertifikaya hangi yolla aktarabilirim.Tek tek uğraşmak saçmalık olur.
Bu konuda ne yapabilirm.
Şimdiden teşekkür ederim.

excell de oluşturduğunuz verileri wordde hazırladığınız sertifika örneğini adres birleştirme ile çok kolayca yazdırabilirsiniz.

tenten' Alıntı:
excell de oluşturduğunuz verileri wordde hazırladığınız sertifika örneğini adres birleştirme ile çok kolayca yazdırabilirsiniz.
hocam biraz daha açık bir şekilde yardımcı olabilir misiniz.

örnek bir dosya ekte hazırladım.

Ekli dosyalar

• adresbirleştirme.png
    adresbirleştirme.png
    64.2 KB · Görüntüleme: 1,181
  • adres mektup.rar
    adres mektup.rar
    130.4 KB · Görüntüleme: 97
direction52' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba.
elimde 200 kadar öğrencinin adı,soyadı, tc,alanı gibi bilgilerinin olduğu sıralı bir liste var.Ve ben bu öğrencilerin her birine eğitim aldıklarına dair sertifika vereceğim.
ben bu tüm öğrencilerin bilgilerini sertifikaya hangi yolla aktarabilirim.Tek tek uğraşmak saçmalık olur.
Bu konuda ne yapabilirm.
https://www.youtube.com/watch?v=CEijUFQWYdM hocam bu sitede tam istediğin var...kolay gelsin

elrond' Alıntı:
direction52' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba.
Bu konuda ne yapabilirm.
https://www.youtube.com/watch?v=CEijUFQWYdM hocam bu sitede tam istediğin var...kolay gelsin
hocam çok teşekkür ederim.çok güzel açıklama olmuş.tam da sorumun cevabını aldım..

Geri