Excel ile test okuma & Analiz

Kodla Büyü

mokumus67

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar dosya nümerik klavyelerde çalışmaktadır.
Numara fonksiyonları;
1 A
2 B
3 C
5 D
4 Boş
6 Sil
şeklindedir.

Nümerik olmayan klavyelere de uyarlanabilir. Analiz sayfasında soru numarasına tıklayarak soruyu doğru/yanlış cevaplayanları görebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Bu şekilde bir programla veya zipgrade ile okunan sınav sonuçlarını nasıl saklamalı? Sonuç raporları saklamak yeterli midir? Geçerli midir?

Hocam biraz kurcalama fırsatı buldum... Dün ilk yayımladığınızda açıkçası gereksiz ve zahmetli olarak düşünmüştüm...

Kullandıktan sonra oldukça güzel bir program, gerçekten emek verilmiş ve düşünülmüş bir program... Buna Zipgrade'in okuma kısmını (ki bundada gerçekten basit ve güzel olmuş) veya Zipgrade'e bunun raporlar eklensin üstüne program tanımam...

Makroları gizlememeniz ayrıca bir güzellik olmuş...

Tekrar teşekkürler... Elinize emeğinize sağlık...

Hocam veri tabanında verilerinizi saklayabilirsiniz. Sonra geri çağırabilirsiniz. Ben bunu kullanıyorum. Verilerin çıktısının alıp yazılı kağıtların içine koyuyorum. Her test kağıdına doğru yanlış şeklinde işaret koymuyorum. Ekrana bakmadan sadece yazılı kağıdına bakarak testi okuyorum. Videoda anlattığım gibi yazılıya bir tane optik form yerleştiriyorum. Programı daha da geliştirmek istiyorum. Ama başka bir şey gelmiyor. Eğer sizlerin önerisi varsa dosyaya eklerim. Bu konuda fikir verirseniz çok mutlu olurum.

Zipgrade ile birkaç kez dosya okudum. Bana daha zor geldi. Evet bunda biraz uğraşıyorsun. Zipgradenin bulut sistemi var. Ama rapor veriyor mu bilmiyorum. Android konusunda hiç bilgim yok.

Geri