excelde gözden geçir sekmesindeki sayfayı koru pasif halde!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yucegok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yucegok

Aktif Üye
herkese ii aksamlar...
excel 2010'da gözden geçir sekmesindeki sayfayı koru pasif halde, onu nasıl aktif hale getirebilirim.
(sadece bir dosyada pasif hale geliyor) normalde aktif.

Ekli dosyalar

• excel.jpg
    excel.jpg
    61.2 KB · Görüntüleme: 1,092
Pencere başlığında dosya paylaştırılmış görünüyor. Ağdan falan mı açtınız ya da aynı zamanda başka biri de kullanıyor olabilir mi?

yok hocam.okulda müdür yardımcısı verdi dosyayı. evde'de aynı.hücrelerde işlem yapamıyorum. paylaşmayı nasıl iptal edebilirim

İlginç bir durummuş, çalışma kitabını gözden geçirdeki çalışma kitabını koru paylaş seçeneği ile bir kere paylaşınca bahsettiğiniz sorun ortaya çıkıyor. Çözümünü bulamadım ama şöyle bir şey yapabilirsiniz, yeni bir çalışma kitabı açın, problemli dosyadaki sayfanın isminin üzerine sağ tıklayıp, taşı veya kopyala dedikten sonra gelen pencerede kitap açılır kutusundan yeni dosyayı seçin, kopya oluştur seçili iken Tamam deyin. Yani sayfaları başka bir kitaba kopyalayın. Böyle yapınca sınırlamalar ortadan kalkıyor.

olmadı ama bana ilham verdin yakuphan. aklıma çok basit birşey geldi. ve denedim oldu:)) ()

yucegok' Alıntı:
olmadı ama bana ilham verdin yakuphan. aklıma çok basit birşey geldi. ve denedim oldu:)) ()
Sayın hocam ben deneyip, yazmıştım. Sanırım bir yerde yanlış bir şey yaptınız. Ama çözebildiğinize sevindim.

Geri