Exel Kura programı Sonrası Listede İsim değişikliği

Kodla Büyü

yeniceli2001

Aktif Üye
Arkadaşlar Bir ilkokulda müdür yardımcısıyım, önümüzdeki haftaiçi kura çekilişi var 1. sınıflar,
Eklediğim dosyaya öğrencilerin isimleri ve öğretmenleri ekledim
En son kurayı çekip Liste Al dediğimde bu programı hazırlayan hocamın okulunun ismi çıkıyor, bu makroyu nasıl düzenleyerek oradaki okulun ismini değiştirebilirim?

Programı açın, 2. sayfada öğretmenlerin üzerine tıklayarak öğretmen atamasını yapın
Sonra ister başlat deyin, isterseniz hemen sonuç almak için KURA BİTİR diyerek Liste AL deyin

Orada
BAFRA KAYMAKAMLIĞI
İsmet İnönü İlkokulu Müdürlüğü

değiştirmek istiyorum, kura anında benim okulumun ismi gözüksün istiyorum ama bu mümkün müdür?

Ekli dosyalar

yeniceli2001' Alıntı:
Arkadaşlar Bir ilkokulda müdür yardımcısıyım, önümüzdeki haftaiçi kura çekilişi var 1. sınıflar,
Eklediğim dosyaya öğrencilerin isimleri ve öğretmenleri ekledim
En son kurayı çekip Liste Al dediğimde bu programı hazırlayan hocamın okulunun ismi çıkıyor, bu makroyu nasıl düzenleyerek oradaki okulun ismini değiştirebilirim?

Programı açın, 2. sayfada öğretmenlerin üzerine tıklayarak öğretmen atamasını yapın
Sonra ister başlat deyin, isterseniz hemen sonuç almak için KURA BİTİR diyerek Liste AL deyin

Orada
BAFRA KAYMAKAMLIĞI
İsmet İnönü İlkokulu Müdürlüğü

değiştirmek istiyorum, kura anında benim okulumun ismi gözüksün istiyorum ama bu mümkün müdür?

Kontrol Şift F kombinasyonlarını kullanarak şablon sayfasını açın ve orada okul isminizi günceleyin iyi çalışmalar..

Hocam sağolun, ne kadar uğraştığımı bilemezsiniz makroların içinde tek tek aradım olmadı bir sürü forumda arattım burada cevabı buldum:) teşekkürler tekrar

Sayın hocam herhangi bir sayfanın isminin üzerine sağ tıklayıp, göster deyin. Karşınıza $45, $50 vb isimlerde gizli sayfalar çıkacak. Bunları tek tek seçip, göster diyerek görünür yapın. Her birinde istediğiniz değişikliği yapın, ardından yeniden gizleyin. Çalışmayı hazırlayan arkadaş böyle bir şablon yapısı oluşturmuş.

yeniceli2001' Alıntı:
Hocam sağolun, ne kadar uğraştığımı bilemezsiniz makroların içinde tek tek aradım olmadı bir sürü forumda arattım burada cevabı buldum:) teşekkürler tekrar
Rica ederim sayın hocam biz kura çekimimizi bu programlar velilerin öğretmenlerin ve maarif müfettişlerinin huzurunda projeksiyonla duvara yansıtarak yaptık. Herkes çok memnun kaldı. Kura sonucunu bir komisyonla tutanak altına alırsanız sizin için daha iyi olur. Data sayfasında istediğiniz öğrencilerin aynı sınıfa veya farklı sınıflara gelmesini sağlayabilirsiniz.

Geri