Exper Öğrenci Recovery DVD si

Kodla Büyü

greatkhan24

Site Gezgini
Arkadaşlar okulumdaki bir bilgisayarda vista yüklü iken format atmam gerekti. Elimde Recovery dvd si yok.Ben makinaya Xp yüklemeye çalıştım formatı attı yüklerken hep format ekranına otomatik geliyordu. bende Cd bozuk diye windows 7 yükleyeyim dedim. Biosta görünen HDD bu sefer formatta görünmüyor. Muhtemel sorun Sata ayarlarında.Sata ayarlarınıda bulamadım. Kafayı yemek üzereyim. bu bilgisayarın recovery DVD sini nerden bulabilirim. Teknik servis dışında nette bulan var mı????

Hocam flash disk ve acronis probleminizi çözer... Çalışan bir bilgisayardan yedeği bootable yaptığınız flash belleğe atın, sonra flash bellekle açıp aldığınız yedeği açılmayan pc ye yükleyin...

Şurayı inceleyin:
image-dvd-ve-cd-image-programlari-f103/bilgisayar-imaji-t62512.html#p710185

Not: Bios'ta Flash disk HDD'nin içinde gözüküyor, "+ HDD" yazar boot menüsünde onun içine girince lash diski en üste getirin halledin, kolay gelsin...

s_kajmeran teşekkürler hocam. ama bu bilgisayar bir tane. bundan başka öğrenci bilgisayarı yok. İşin Özü meb bu bilgisayarı idare kullansın diye vermiş bizim okula. o yüzden DVD yi bir yerden bulabilirmiyim ki?

Hocam bende acromisle alınmış yedeği var ama 3.74 GB, yüklemek uzun sürer; indirmenizde...

Yakınınızdaki bir okuldan sorun, ya da dediğim gibi yedek alın ondan...

Geri