exper bilgis. güvenlik kartı işlemiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ybilgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ybilgin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar labda exper bilgisayarlar var güvenlik şifresiyle korumayı kaldırdım programları kurdum. sonra C: yi tekrar korumalı hale getiremedim
sorn nedir yardımlarınızı bekliyorum. kasalarda junior sherif kartı takılı

Re: exper bilgis. güvenlik kartı işlemiyor ACİLlll

exper kullanan arkadaş yok mu hiç yada güvenlik kartlı kullananlar yardımınızı bekliyorum

buna benzer bi sorun bende de var. Güvenlik kartının menüsüne Ctrl+home ile giremiyorum. Başka giriş şekli varmı?

Ybilgin hocam bende c yi korumalı yaptığım halde korumuyordu ama tesadüfen c ye koruma gösterdiğim zaman d yi, d ye koruma gösterdiğim zaman c yi koruduğunu farkettim . sizin kartta da aynı sorun olabilir yani c korumalı gözüküyorsa d korunuyor olabilir bi bakın...

Duygu hocam bu kartlar bazen kendiliğinden iptal oluyor eğer o menü gelmiyorsa bilgisayar kartı görmüyor demektir. Görüp görmediğini setup tan anlayabilirsiniz. Boot Device Property bölümünde network kart gözükmüyorsa kartı görmüyordur makina ..kartı bi oynatın yerinden

eğer ctrl+home ile güvenlik kartı ayarlarına giremiyorsanız,
bilgisayar açılırken f8 yapın network kart seçerek hemen ctrl+home yapın.
kartın koruması için kurulum yaptıktan sonra önce yazılımsal olarak güvenlik kartını kurmalı,bilgisayarı kapatıp donanımsal olarak kurmalısınız ve akabinde güvenlik kartı ayarlarını yapmalısınız ki sağlıklı çalışsın.

güvenlik kartını formattan sonra kullanabilmek için kartın sürücüsünü yüklemeniz gerekli.
sürücüyü indirip kurun. yoksa aktif etseniz bile koruma yapmaz.

Ekli dosyalar

teşekkürler hakan hocam dediğinizi bir deneyeyim...benim bir sorunum daha var exper bilgisayarlara dvd den format atamıyorum...ne yaptıysam 1st cd yapamıyorum??? yardımcı olursanız çok sevinirim...

junior sherif kartları iptal edip deepfreze kurdum.

kartın menüsüne bile girilmiyor çoğu bilgisayarda,kartı nasıl iptal edebilirim?

bugünlerde bu sorun bayağı çoğaldı bende her seferinde aynı adresi önerdim,inş yardımcı olabilmişimdir.exper ve vestel pc lerle ilgili bütün yardımcı dosyalar meb bt sınıfları destek portalı http://meb1400.probil.com.tr/ adresinde

light' Alıntı:
güvenlik kartını formattan sonra kullanabilmek için kartın sürücüsünü yüklemeniz gerekli.
sürücüyü indirip kurun. yoksa aktif etseniz bile koruma yapmaz.

hocam bu sürücü işe yarıyormu cidden benim formattan sonra bazı bilgisayarlarımda devre dışı oldular devreye sokamadım, eğer öyleyle çok iyi olacak...

benim lab a ulaştırma bakanlığı exper pc yeni geldi değişik recovery ...güvenlik kartı var bende kaldırdım geri kuramadım onun yerine deepfreeze kurdum nasıl geri kurarız acaba bu sürücü ulaştırma bakanlığı experlerininmi ?

Geri