Exper bilgisayar Açılma Sorunu Yardım

Kodla Büyü

kemankes

Aktif Üye
BT sınıfında Exper bilgisayarlar var.Güvenlik kartları yok.Sınıfın şalterlerini açtığımda bütün bilgisayarlara elektrik geliyo fanları çalışıyo daha sonra kapanıyor.Ama iki bilgisayar açılıyor ve kapanmıyor.Ekrana görüntü gelmiyor.İşlemci ve güç kaynağının fanı çalışıyor.Bilgisayar açma düğmesindende kapanmıyor.Sizce sorun ne olabilir? (Ramleri değiştirdim olmadı)

hocam dün o exper kasalardan bizde de oldu aynı soruna benzer.açma kapama düğmelerinin anakart üzerindeki bağlantı noktalarını bi kontrol edin.birde güç kaynağını değiştirin.

benim BT sınıfımda da exper var. bende güvenlik kartlarını çıkardım. ilginç makinalar bu exper kasaları. ışığı vs yanıyor herşey normal gibi ama dediğin gibi açılmıyor. resetlemeden başlamıyor... ayrıca birçoğu donup kalıyordu 2 dk sonra.

ben işlemcilerine yeni termal macun sürdüm biraz temizledim kasayı ve verim aldım. donma olayını çozdüm. dediğim açılmama sorunu nu da daha az yaşıyorum. istersen bir dene...
kolaygelsin.

Güvenlik kartını çıkarıp ramlar çıkarıp takınca bendeki aynı sorun çözülmüştü...

hocam eğer güç kaynağı varsa onu devre dışı bırakın bizde güç kaynağı varken aynı sorunu yaşıyordunk bende güç kaynağını devre dışı bıraktım

Geri