exper bilgisayar yardım

Kodla Büyü

bilisim55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
yeni geldiğim okulda lab daki exper bilgisayarlarda vista vardı format atmışlar benden önce xp atmışlar.

sorun 1: birine xp kuramamışlar.xp cd sini takıyorum bilgisayar yeniden başlıyor sürekli ama vista çalışıyor.xp nasıl kurcam?

sorun 2: birtane bilgisayar da daha xp atmışlar ama bilgisayar şimdi sistem başlamıyor.baktim biostan harddiski görmüyor.xp kurayim dedim harddisk bulunamadi hatasi veriyor.kabolalrı felan da konntrol ettim.acaba donanımsal mıdır?

yardımlarınızı bekliyorum.teşkler

Ya bende de aynı sorun sistem vista.Kurulum yapmaya çalışınc A:ghost.text hatası veriyor.Pili çıkardım.Ne yaptıysam olmadı.Sanırım cd ler hatalı.Bu exper cd lerini nereden bulacam.

kayamurat75' Alıntı:
Ya bende de aynı sorun sistem vista.Kurulum yapmaya çalışınc A:ghost.text hatası veriyor.Pili çıkardım.Ne yaptıysam olmadı.Sanırım cd ler hatalı.Bu exper cd lerini nereden bulacam.

cd niz bozuk demek oluyor. bu dosyayı cd de bulamıyor. cd ler vardı sanırım ya da vistayı siz kurun driverlar experin ftp sinde mevcut. vistada imaj almak pek mantıklı değil alacaksanzda old dosyası oluşturulmuşunu almayın çokf azla yer kaplıyor.

Geri