Exper bilgisayarda görüntü yok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jazemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

jazemin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba. Bir tane bilgisayarımı açtığımda ekrana görüntü gelmiyor. Kasanın ışığı yanıyor, bi süre bekliyorum, kapatmak istediğimde de power düğmesine uzun süre basılı tuttuğum halde kapanmıyor da. Arada bir yapıyor bunu. Bazen açılıyor, normal çalışıyor. Bazen de bu sorunla karşılaşıyorum. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir, yorum yapan olursa sevinirim.Teşekkürler

Hocam bu sorun ram veya ekran kartından kaynaklanıyor olabilir.Ramı sök tak olmazsa ekran kartını sök tak düzelir.

hocam sorunu daha açık şekilde ifade ederseniz yardımcı olabiliriz belki. şimdi kasayı açtığınızda motitörün ışığı yanıyormu? veya ilk açılış notu görünüyor sonra ekranmı kararıyor. :?: :?: :?:

Sorun şu: Bazen bilgisayarı açıyorum, gayet güzel çalışıyor. Bi süre sonra fare, klavye çalışmaz hale geliyor, donuyor. Kapatıp bi süre bekliyorum. Ha bi de kapatırken kapanmamak için oldukça direniyor:) Yani power düğmesinin ışığı bi türlü kapanmıyor. Neyse bi şekilde kapandıktan sonra, tekrar açmak istediğimde bu sefer kasada herşey normal gibi görünüyor, yani ışığı yanıyor, ama ekrana hiç görüntü gelmiyor. Tamamen siyah bir görünümde kalıyor. İlk kez karşılaşıyorum böyle bi durumla.Bu arada Ram ve ekran kartında bi sıkıntı yok. Yardımlarınızı bekliyorum...

aynı sorun ben de de oluyor exper benim lab da
arıza takipten gelen görevli ramden yada ekran kartından diyor
güvenlik kartları da sebep olabiliyormuş..

Hocam bende de oluyor.Vestel bilgisayarlarda.Yapmaya çalışıyorum olmıyor;ama bir bakıyorsun kendi kendine olurvermiş...

Biz de teknik servisten bi elemana gösterdik, donanımsal bi problem yok diyor. Bu arada az önce açtım, şu anda bilgisayar çalışıyor:) resmen dalga geçiyor benle ya,neyse ben yine de güzel yorumlarınızı bekliyorum ...

Geri