Exper Bilgisayarlarda İmaj DVD sinden yükleme sorunu

Kodla Büyü

ceycey61

Site Gezgini
Arkadaşlar

Ulaştırma Bakanlığı tarafından kurulan 15+1 lab var. Exper Leader M öğrenci tipi bilgisayarlara verilen imaj dvd siyle kurulum yaptım fakat 30 gün dolunca vista güncelleştirme uyarısı veriyor. Bu işin kolay yolu yokmu. Yada siz nasıl yapıyorsunuz. Yani her imaj attığımda 0800 lü numaradan aktivasyon şifresimi alıyosunuz. Not: Sadece 2 takım öğrenci dvd si vermişler.

bana da vermişlerde işe yaramıyor takıyorum dvd 1 i ghost çıkıyo evet diyorum sonra siyah bir ekran
c://
sadece bu ilerlemiyor.bu konuda bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen:(

Arkadaşlar yokmu bu işi çözen. Veya siz nasıl yükleme yapıyosunuz bu bilgisayarlara. Kafayı yemek üzereyim

sayın hocam sata kablosunu anakartın diğer sata girişine takın yükleme talimatlarını harfiyyen uygulayın dvd yi yüklerken tıkanırsa dvd romu değiştirin diğerinde deneyin gri renkli dvdwr lar sorunlu olabiliyor kolay gelsin

ya ben ımajını alırken 10gb lık bır alan gızlı part vardı aceba orada ımaj varmı bılen varmı
bıde ben servısını aradım dvd verılmemıstı okula geldı fakat bana 2. dvd den basla dıyorlar ama baslamıyor 1 dvd den baslayıncada 30 gun sonra vısta uyarıyordu ben bı bılgısayara yenı kurulum yaptım (okula verılen bır orj. vısta dvd sı ıle onun ımajını kurucam galıba bu semıner donemınde ama o part ta aklıma takıldı bılgısı olan varmı varsa o parta nasıl bakarım yada alırım

imaj yükleme esnasında yarıda kalıyorsa; açılışta bios a girin: advenced-periperal configurations-s-ata mod'u SATA yapın.

Geri