Yani bilgisayar hard drivedan başlıyor ama hardrivelar içindeki usb belleğimden başlıor. şu an formatımı atıyorum.Harddrive da entera basınca cruzer blade usb belleğimi gördüm ve onu ilk sıraya taşıdım.
kalelibilişim' Alıntı:Hocam usb yi tak pc yi aç
bios da advanced sekmesinden usb yi enable yapıyorsun. Exit sekmesinden kaydet ve çık diye çıkıyorsun.
Yeniden başlattığında biosa girip main sekmesinde boot seçenekleri HDD altından usb diski ilk sıraya alıyorsun ve hdd ı ilk sıraya alıyorsun. exit sekmesinden kaydedip çıkıyorsun.
Yeniden başlatıyorsun Yalnız boot ekranı güvenlik kartı ekranından sonra gelecek olmadı sanmayın.
skipper_forum' Alıntı:Başardım arkadaşlar. Hocamın dediği gibi biosta advanced sekmesinden usb ile ilgili her şeyi enable ettim.
Yeniden başlatıp tekrar biosa girdim.
Ardından boot sequence kısmında hardrive bölümü var.
yanındaki + dandallanma olduğunu anldım.
Yani bilgisayar hard drivedan başlıyor ama hardrivelar içindeki usb belleğimden başlıor. şu an formatımı atıyorum.Harddrive da entera basınca cruzer blade usb belleğimi gördüm ve onu ilk sıraya taşıdım.
Başlıkta emeği geçen herkese teşekkürler.
compteach06' Alıntı:skipper_forum' Alıntı:Başardım arkadaşlar. Hocamın dediği gibi biosta advanced sekmesinden usb ile ilgili her şeyi enable ettim.
Yeniden başlatıp tekrar biosa girdim.
Ardından boot sequence kısmında hardrive bölümü var.
yanındaki + dandallanma olduğunu anldım.
Başlıkta emeği geçen herkese teşekkürler.
Böyle bir seçenek gelmiyor hocam.
Teşekkürler hocam.Hocam usb yi tak pc yi aç
bios da advanced sekmesinden usb yi enable yapıyorsun. Exit sekmesinden kaydet ve çık diye çıkıyorsun.
Yeniden başlattığında biosa girip main sekmesinde boot seçenekleri HDD altından usb diski ilk sıraya alıyorsun ve hdd ı ilk sıraya alıyorsun. exit sekmesinden kaydedip çıkıyorsun.
Yeniden başlatıyorsun Yalnız boot ekranı güvenlik kartı ekranından sonra gelecek olmadı sanmayın.