Exper de windows etkinleştirme sorunu yardım!!

Kodla Büyü

ozkancanan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar BTS deki öğretmen bilgisayarına Exper in kendi vermiş olduğu ürün kurtarma CD si ile format attım, windows etkinleştirme uyarsı veriyordu, bios la ilgilide bi problem oldu bios pilini söküp tekrar taktım, şimdi bilgisayar açılmıyor etkinleştirme istiyor ama zaten kendi orjinal cd ile format attım yardımcı olursanız çok sevinirim

Hocam aynı sorunu yaşamıştık servis gelip kurtarma cdlerinin sadece 1. si ile format attı etkinleştirme sorunu çözüldü,

1. cd yi takıp ghost ekranı geldiğinde 3-5 defa esc ye basıp dos komut satırına düşün ve GHOST yazıp entere basın from image kısmından dı sanırım cd deki image dosyasını gösterin sadece tek cd ile format atacak yaklaşık 10 dk içinde

hocam benim ki zaten tek cd imaj değil exper in ürün kurtarma xp cd si, sarı renkli olanlar

bende aynı sorun oldu 0800 ücretsin hattından bütün pc lerin anahtarlarını aldım:(tek tek:) sonrada güncellemeleri kapattım artık etkinleştirmeye gerek kalmıyooo ... ama bi sorunda image attığımda tekar istiyo onuda zaten almış olduğum anahtarla tekar etkinleştiriyorum.. wista nın gıcıklığı işte:(((

hocam şimdi aradım 0800 lü hattı ekranda olan 6 haneli kodları istedi girdim kabul etmedi, müşteri hizmetleriyle halledin dedi orasıda buraya yönlendirdi nasıl biriş bu yaa sabahtan beri uğraşıyorum, burdan tekrar halletmeye çalışcam ama nasıl şuan bilmiyorum :?

hocam o 6 habeli rakamları türkiyeye göre söylediniz demi onada dikkat edin....ülke seçimine bakın yoksa otomatik aafgansitan alıyoo ve anahtarlar yanlış olabiliyoo :(:(

.

Hocam aynı sorunu yaşamıştım. Data tekniği aradım. İlk başta kurulumdan dediler. Ondan olmadığına ikna etmem biraz zaman aldı. Sonrasında minik boyutlu bir dosya gönderdiler.Onu çalıştırdığımda sorun halloldu. mh[et]datateknik.com.tr adresine eposta atıp durumu bildirirsen "Ubak Pc Windows Aktivasyonu" isimli bir mesaj göndereceklerdir.
Kolaylıklar.

.

farya' Alıntı:
hocam o 6 habeli rakamları türkiyeye göre söylediniz demi onada dikkat edin....ülke seçimine bakın yoksa otomatik aafgansitan alıyoo ve anahtarlar yanlış olabiliyoo :(:(
hocam evet türkiye ye göre söledim, müşteri hizmetlerine tekrar bağlandımordaki arkadaşta sistemimizde kayıtlı değil dedi ve bu cd lerden elimde 15 tane var diğerleride böyleyse yandım, sonra bana mail attılar kasaların arkasında coa sertifikası varsa orjinallik için işlemler yapılması için ama bizim sınıftaki hiç bir bilgisayarın arkasında coa sertifika numarası yok, artık bugün çok yoruldum problemin büyüklüğü bios pilini takınca saat tarih de dğişti onu düzeltince işletim sistemi hiç açılmıyor bundan önce daha 28 gün var uyarısı geliyordu:)

yarın tekrar format atacam artık bu sefer başka bir cd denicem, formattan önce de "abaki" hocamın sölediğini bir yapayım oda olmazsa artık servis e gönderirim. :|

Geri