exper geri yükleme cd ya da dvd ve win7 kurulumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yaka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yaka

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar sitede küçük bir araştırma yaptım fakat exper tesktil in kurduğu sınıflar için image dvd si bulamadım...elinde olan varsa linki gönderebilir mi? elimde var fakat hata uyarısı veriyor çözüm önerisi varsa bunlada işimi görebilirim sanırım...:D yardımlar için sağolun...birde bu bilgisayarlara win7 kurmak sağlıklı olur mu? düşünceleriniz bekliyorum...

hocam bu sene atandığım halk eğitim merkezinin bt sınıfında ulaştırma bakanlığının kurduğu exper'ler var. bahsettiğiniz bu mu? eğer buysa ben win7 kurdum rahatça kullanılıyor :++:
image dvd'leri perşembe günü kursa gittiğimde alıp yüklerim eğer ozaman hala lazımsa

hocam dünya bankasının kurmuş olduğu labda exper bilgisayarlar. Acronisde yapmış olduğum yedek dosyayı gönderebilirim istersen bende baya bir aramıştım forumda...

hocalarım tekstil diye yazan labaratuarlar 512 mb ram var win 7 kurmamda bir sıkıntı olur diye düşünüyorum sizde de mi aynı ram bellek ve celeron bilgisayar var

mylife_ista' Alıntı:
hocam dünya bankasının kurmuş olduğu labda exper bilgisayarlar. Acronisde yapmış olduğum yedek dosyayı gönderebilirim istersen bende baya bir aramıştım forumda...
Hocam gönderiseniz sevinirm selamlar

hocam bende imajlarını alırken hep sorun yaşıyorum bu experlerin geri yükleme dvdleri bi acayip bizimkiler vista

Geri