exper kurtarmada hata

Kodla Büyü

seldabal

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar exper öğretmen bilgisayarı kurtarma dvdsi ile bilgisayarı açıyorum. güvenlik kartınıda çıkardım ancak dvd ile açılan ilk ekranda takılıp kalıyor. daha önce başka bir bilgde de olmuştu yeni dvd ile denedim olmuştu. şimdi bir kaç farklı dvd ile denedim ancak sorunu çözemedim. ne yapmalıyım.

• EXPER PC’de İmaj İnerken

NORTON GHOST EKRANI GELİYOR FAKAT EKRAN DONUP KALIYOR, Ne Yapmalıyım?

öğretmen PC:

bios ta (DEL) MAİN menusunde IDE CONFİGRATİON menusunde" NATİVE" yi "COMPATİBLE" yapacaksınız o zaman ghost çalışır.

öğrenci pc :

bios ta (F2) ADVANTEG altında PRİPHERAL CONFİGRATİON altında ATA CONTROLLER CONFİGRASYON altında SATA MODE altındaki "NATİVE" yi "COMPATİBLE" yapmalısınız ki ghost çalışsın

• VESTEL PC’de İmaj İnerken

NORTON GHOST EKRANI GELİYOR FAKAT EKRAN DONUP KALIYOR, Ne Yapmalıyım?

Bios ta(F2) Advanced altında Drive Configiration üzerine gelinir ve Enter tuşuna basılır,
2.sırada bulunan Ata/İde Mode Enhanced’den Legacy’ye çekilir ( Enhanced üzerinde entar’a basılıp çıkan pencereden Legacy üzerine yön tuşları ile gelinip entar!a basılır)

forumda bu şekilde anlatılmıştı, denedim oldu, siz de deneyin bi hocam.

ebrux73 hocama teşekkürler,bende de öğrenci pc sinde sorun vardı.şimdi haloldu.ilaç gibi geldi valla.imajı yükledikten sonra bios dan ayarları eski ahline getirmek gerekiyor mu peki hocam?

Geri