Exper pc de imaj alma sorunu

Kodla Büyü

samimi 75

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar exper öğretmen bilgisayarı işlem yaparken sürekli donuyordu.bende öğretmen DVD si ile imaj alırken % 75 e kadar geldi burada şöyle bir uyarı verdi:
Norton ghost needs to open the next part of the image.Please either insert the next disk and choose ok,or choose browse to select the next part of the image. Bundan sonra ne yapmam lazım .Bilgisayar böylece kaldı.Sizlerin yönlendirmesini bekliyorum.

hocam imaj alırkenmi atarkenmi sorun oluyo benim anladığım atarken oluyo galiba
sen öğretmen pc sindeki dvd yi kullanma öğrenci pc sinden bi dvd rom al onunla yap işlemi o zaman sorun kalmaz.

elazığdaki laboratuarda benimde böyle bir sorun karşıma çıkmıştı ben öyle çözdüm olayı. bu experlerin dvd leri çabuk bozuluyor maalesef.

Hocam herhalde yanlış anlaşıldı.Bilgisayarı yeniden yükleme yaparken.Arkadaşlar beklemekteyimÖğretmen pc ile öğretmen pc özelllikleri birbirinden farklı.Bu nasıl olacak.

sayın hocam üçüncü cd de mi bunu verdi. eğer öyle ise sen bu dvd yi ilk defa kullanıyorsan (yani sağlamlığından emin değilsen) muhtemelen ikinci dvd yi yanlışlıkla 3. dvd diye etiketlemiş olabilirler. üçnücü dvd ye bir bak arka yüzünde çok az data çizgisi olması lazım. yani boyutu küçük olması gerekli. eğer tam dolu bir dvd ise muhtemelen 2. dvd dir.

Arkadaşlar yardımlar için teşekkür ederim.kurtarma dvd si 1 tane başka yok.sürekli % 75 lerde aynı hatayı veriyor.Artık pc hiç açılmıyor.Sürekli siyah ekranda yanıp sönen bir imlec var.Başka bir şey yok.Tek çare legal olmayan xp kurmaya çalışacağım.

bende de aynı sorun söz konusu oluyor.. Samimi 75 hocam... Sorunu nasıl hallettin ? Yani benim elimde exper kurtarma CD si var idi.. İçinde Winxp olan sarı renkli ama o da internet üzerinden aktivasyon istiyor... Aktivasyon sorununu nasıl halledecez.. Bir fikri olan var mı .. İmage DVD leri bozuk ...

exper lab kullanan arkadaşlarım... XP yüklü benim Exper lerde... daha yeni geldim okula..

Geri