exper pc format sorunu

Kodla Büyü

fms123

Üye
exper pclere hiç bir şekilde format atamıyorum. güvenlik kartını da çıkardım sonuç aynı. cd den önyükleme yapmak için bir tuşa basın dediğinde basıyorum ama önyüklemeye geçmiyor.acaba biostan bi ayar mı yapmamız gerekiyor? bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok minnettar olucam şimdiden teşekkür ederim.

Kullandığınız CD ya da DVD nedir? Önyükleme yapmıyor demişsiniz acaba kullandığınız program önyüklemelimi daha önce başka bir bilgisayar onunla kurulum yaptınız mı?

güvenlik kartını çıkartmadan önce pc yi ctrl+w ile yönetici olarak açıp güvenlik kartını devre dışı bırakıp çıkartmayı denediniz mi? :tr:

mecura' Alıntı:
güvenlik kartını çıkartmadan önce pc yi ctrl+w ile yönetici olarak açıp güvenlik kartını devre dışı bırakıp çıkartmayı denediniz mi? :tr:
hocam ben geçen hafta direk bütün güvenlik kartlarını çıkarttım exper junıor sherif markaları
ondan sonra image ı yükledim direk sorun oluşturmadı

emrahgunes' Alıntı:
Kullandığınız CD ya da DVD nedir? Önyükleme yapmıyor demişsiniz acaba kullandığınız program önyüklemelimi daha önce başka bir bilgisayar onunla kurulum yaptınız mı?

hocam windows 7 ve xpyle format atmayı denedim biostan first boot u cdroom olarak ayarladım. cdden önyükleme yapmak için bir tuşa basın dediğinde tuşlara bastığımda hiçbişe olmamış gibi devam ediyor.algılamıyor sanki bastığım tuşları. sadece 1 bilgisayarda değil en az 3 bilgisayarı denemişimdir. hepsinde aynı problem var. güvenlikle alakalı bir durum olduğundan şüpheleniyorum. elimde herhangi bir image de bulunmamakta. normal şekilde format atmam gerekiyor.

mecura' Alıntı:
denemedim hocam çünkü güvenlik kartı aktif deildi zaten.

konuyu yeniden gündeme alalım. Yeni geldiğim okulda exper marka bilgisayarlar var. Flash diskle format atmak istiyorum. Fakat bir türlü kurulum kısmına geçemedim. HDD Protek şeklinde açılışta bir uyarı veriyor. İsterseniz CTRL + Enter tuşu ile yönetici olarak açabiliyorsunuz. Bilgisayar açılınca supervisor modda açıldı diyor. Fakat windows 7 yi yüklemek için açılışta herhangi bir tuşa basın uyarısı hiçbir zaman gelmiyor. Aynı bilgisayarın windows 7 olanıyla kasalarını karşılaştırdım ama herhangi bir güvenlik kartı görmedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Geri