Exper Pc'de Admin şifresi kırma [YARDIM]

Kodla Büyü

hanifesezer

Site Gezgini
exper öğrenci bilgisayarında admin şifresi degiştirilmişti her yolu denememe rağmen bi türlü şifreyi geçemedim son çare olarak bios pilini çıkardım şimdi ne ekrana ne de klavyeye sinyal gelmiyor kasa da elektrik var ama ekranda sinyal yok

ne olmuş olabilir yardımcı olur musunuz?

enginozdil' Alıntı:
Not: Başlık düzeltildi.
Lütfen forumlara mesaj göndermeden veya yeni bir konu açmadan önce Forum Kuralları' nı okuyunuz.

yaaa artık sorunum admin şifresi değil

sorun ekrana sinyal gelmiyor hiçbir kabloyu takıp çıkartmadım ki sen sadece bios pilini çıkardım

yaa ne oldu böyle anlamadım anlasam dişimi kırcam.....

bios pili sadece bios şifresini sıfırlamak için kullanılır.
windows şifresiyle alakası yok.
keşke söyleseydiniz de windows şifresi sıfırlamayı buradan anlatırdık.

Muhtemelen anakartta bir yerler kısa devre olmuştur. Ya da çizilmiştir. BTARIZA ya bildirin.

off yaa lanet olsun

burda çok başlık açtım ama çözüm öneren arkadaşlar oldu hiçbiri bir işe yaramadı

yaaa kesinlikle bios pili ilie ilgili değildir diyorsunuz öyle mi

evet bende onu yaptım şimdi herhangi bir kablo açıkta degil ve sorun yok gibi görünüyor

yaa ana kart yandı ya da başka birşey oldu
ama ne oldu yaaa

Bütün bileşenleri (klavye, mouse, anakartın üzerindeki ide sata kabloları felan) çıkarın hocam sadece anakarta takılı monitör(vga) kablosu kalsın daha sonra power düğmesine basın hala görüntü alamıyorsanız; anakart üzerinde çift ram varsa sırasıyla deneyin onları genede görüntü yoksa; sırasıyla power supply, işlemci ve anakartınızdan şüphelenebilirsiniz...

bir deneme yapayım bakalım

yada ben şimdi çalışan bir bilgisayarda bios pilini çıkartırsam ne olur ya da böyle birşey olabilir mi

Çok amatörce gelebilir ama makine çalışıyorken power kablosunu çıkartın..Yada prizden çekin..Şoklama bazen işe yarar..Aynı sorunla birkaç kez karşılaştım..Ama anakart sorununun habercisi..Eğer ekran kartın onboard ise bide harici deneyin..

Tüm kablolar yerlerine sağlamca bağlanıp da ekrana görüntü gelmiyorsa sayın hocam, son çare olarak RAM'lerin yerlerini değiştirin. Bir kez de bu şekilde deneyin. Genelde çözümü bu.
Kolay gelsin şimdiden... :)

hanifesezer' Alıntı:
evet bende onu yaptım şimdi herhangi bir kablo açıkta degil ve sorun yok gibi görünüyor

yaa ana kart yandı ya da başka birşey oldu
ama ne oldu yaaa

klavye yi değiştir, sonucuda sana bildir lütfen.

arkadaşlar hepinize teşekkürler yardımlarınız ve fikirleriniz için
yarın okula gidince yazdıklarınızı tek tek uygulayacağım

birde başlık için özür dilerim bundan sonra kurallara dikkat ederim uyarın için teşekkürler hasari hocam

Geri