Exper'de Panda internet securitiy yönetici şifresi ?

Kodla Büyü

bilgogr51

Aktif Üye
Slm Arkadaşlar bugün bir exper leader bilgisayar geldi okula vista yüklü internete gireyim diyom panda internet security 2008 engelliyo yönetici diye bir bölüm geliyo altta şifre istiyo şifreyi bilmiyom bilgisayarla gelen kılavuzdada yazmıyor şifre bilen varmı acaba şifreyi ? içinizde mutlaka aynı ayarlar yapılmış bilgisayar kullanan vardır şifreyi biliyosanız bi rica etsem

Arkadaşlar bizim okulada geldi aynı bilgisayarlardan ama bende de şöyle bir sorun var. Bilgisayarda sanki deep freez varmış gibi, bilgisayar açılıp kapandığında eski halini alıyor. nedendir bu durum sizce?

girdap08' Alıntı:
Arkadaşlar bizim okulada geldi aynı bilgisayarlardan ama bende de şöyle bir sorun var. Bilgisayarda sanki deep freez varmış gibi, bilgisayar açılıp kapandığında eski halini alıyor. nedendir bu durum sizce?
Sağ allta çalışan OBP programından hocam.
Program Drive_Vaccine_PC_Restore benzeri bir program.
Şifresi 12345678

Hocam sağ altta olmadığı gibi görev yöneticisinde de çalışan uygulamalarda yok. Bu öğrenci bilgisayarı filan diğil, idareye gönderdiler bu bilgisayarları. D deki veriler duruyo ancak c dekiler siliniyo kapatıp açtıktan sonra. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

girdap08' Alıntı:
Hocam sağ altta olmadığı gibi görev yöneticisinde de çalışan uygulamalarda yok. Bu öğrenci bilgisayarı filan diğil, idareye gönderdiler bu bilgisayarları. D deki veriler duruyo ancak c dekiler siliniyo kapatıp açtıktan sonra. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Ya abi sorun sanırım güvenlik kartıyla alakalı bir durummuş. Bunu iptal etmek içinde hem yazılımsal hemde donaımsal olarak güvenlik kartını kaldırmam gerekiyormuş. Daha bilgisayarlar geleli 2 gün oldu, ben bunu donanımsal olarak kaldırmaya kalkarsam garanti dışı kalacak ürünler. Bu durumda idarenin işine gelmeyecek. Ne yapmalıyım sizce arkadaşlar? bi yardımcı olun lütfen.

Geri