explorer.exe bir sorunla karşılaştı...

Kodla Büyü

trimegistes

Aktif Üye
explorer.exe bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor.Özür dileriz gibisinden bir mesaj alıyorum arkadaşlar. Bunun internet explorer la alakası yok.Bundan önce de bir ara drwatson32 hatası gibi birşey çıkıyordu, çeşitli antivirüs programlarıyla ve temizlik araçlarıyla taradıktan sonra drwatson32 hatası gitti sanki ama hala explorer.exe ile ilgili hata gelmeye devam ediyor. bu hatanın nasıl giderileceğini bilen var mı?(format atmadan)

Ekli dosyalar

• exp.JPG
    exp.JPG
    14.4 KB · Görüntüleme: 1,419
Bilgisayarında Virüs var bu bir kesin benim bilgisayardada aynı sorun vardı virüsler ses kartını devre dişi birakiyor belli bir dakikadan sonra sana firefox öneriyorum kullandiğin tarayici internet explorer 7 tahminime göre onu güncelleyip 8e ckarmanı öneriyorum işletim sistemin XP dir büyük ihtimal :mrgreen:

AtayGenTR' Alıntı:
Bilgisayarında Virüs var bu bir kesin benim bilgisayardada aynı sorun vardı virüsler ses kartını devre dişi birakiyor belli bir dakikadan sonra sana firefox öneriyorum kullandiğin tarayici internet explorer 7 tahminime göre onu güncelleyip 8e ckarmanı öneriyorum işletim sistemin XP dir büyük ihtimal :mrgreen:
Hocam internet explorer da sıkıntı yok, yani "iexplore.exe" de sorun yok "explorer.exe" de sıkıntı var. zaten firefox da yüklü makinede. Bu sistemsel birşey de formatsız nasıl çözebilirim işte sorun bu.

Hocam bende karşılaşmıştım böyle bi sorunla ama aynı zamanda bilgisayar resette atıyordu bende iki ram takılı bilgisayarda yerlerini değiştirdim problem kayboldu

horizon68' Alıntı:
Hocam bende karşılaşmıştım böyle bi sorunla ama aynı zamanda bilgisayar resette atıyordu bende iki ram takılı bilgisayarda yerlerini değiştirdim problem kayboldu
Aynen hocam reset de atıyor makineye, sizin dediğinizi bi deneyeyim.

Geri