explorer kafayı yedirtecek

Kodla Büyü

61>34

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar i explorer ile google'a bağlanmaya çalışıyorum ama beni http://192.168.2.1/errors/wan_down/index.html gibi saçma bi sayfaya yönlendiriyor.. diğer sayfalara bağlantıda sıkıntı yok, diğer tarayıcılarda da sıkıntı yok ve bu sıkıntı sadece benim dizüstünde var kafayı yemek üzereyim, yardım edebilirmisiniz

hocam 192.168.2.1 den giriş yapıp internet ve wless ayarlarını kontrol et, modemi yeniden başlat problemin çözülecektir..

arkadaşlar sorun bilgisayarda daha özele ineyim, i explorerda. çünkü diğer bilgisayarlarda bu sorun yaşanmıyor, demekki modemde sıkıntı yok, bilgisayarımdaki diğer tarayıcılarda bu sıkıntı yaşanmıyor, demekki sorun i explorerda, ama sorun ne :verymad:

arkadaşlar sorun bilgisayarda daha özele ineyim, i explorerda. çünkü diğer bilgisayarlarda bu sorun yaşanmıyor, demekki modemde sıkıntı yok, bilgisayarımdaki diğer tarayıcılarda bu sıkıntı yaşanmıyor, demekki sorun i explorerda, ama sorun ne :verymad:

virüs trojan vb brişey var büyük ihtimalle....Sadece google da yapması ihtimali güçlendiriyor.

ben de düşündüm, tarama da yaptırdım ama olmadı, bende bilgsayara kurtarma cd'si ile baştan sona bi operasyon düzenleyip hallettim, ama bunun daha mantıklı bi çözümü olmalı.. :?

Srebrenitsa' Alıntı:
Hocam benzer bir hatayı giriş sayfasını google.com.ru yaparak hallettim.

eyvallah hocam.. 4-5 ay önce bu şekilde başka bir bilgisayarı bende halletmiştim.. ben almanyanın uzantısını kullanarak yapmıştım.. hatırlayamadım nasıl yaptığımı saolasın.. :+1:

Geri