Express Gate ??

Kodla Büyü

tanzzz1

Site Gezgini
asus P5QL-E anakartım var. özelliği arasında Express Gate özelliği var. ama bunu çalıştırmayı bir türlü beceremedim.
bilgisayar açılırkende error code 8C0000002 diye hata alıyorum. ben bu programı nerden bulabilirim??

driver cd sınde mevcut bu ozellık bılgısayar acılırken ınternet ortamına cıkıs yapabılmeyı saglıyor sıye bılıyorum anakart cdsı ıcerınde express gate ısımı kalsor ıcerısınde kurulum dosyası mevcut

İşlemcim i7 ve ona uyumlu P7P55D Asus anakartım var. Express Gate driver cd si içinde var. Fakat ben pek beğenmedim. Power butonuna bastıktan birkaç saniye sonra ekrana bir menü geliyor ve siz internete girme, online oyunlar oynama, resimlerinize bakma, chat gibi şeyleri yapabiliyorsunuz. Tamam açıldıktan 5 saniye sonra internete girebiliyorsunuz ama sanki bana gereksiz gibi geldi. Express Gate özelliğini biosun içinden açıp kapatabiliyorsunuz ve menünün ekranda kalma süresini ayarlayabiliyorsunuz. Menüde hiçbirşeye tıklamazsanız 10 saniyede işletim sistemini başlatıyor otomatik olarak.
Cd de bu program yoksa Asus un internet sitesinden indirebilirsiniz fakat 300MB tan fazla haberiniz olsun ve yavaş iniyor.

Geri