Bundan daha etkili bir eylem olamaz. Tek çare bu bence. Farkedilmek istiyorsak, eksikliğimizi hissettirmeliyiz.ozanturk' Alıntı:Samimi olarak eylem yapmak isteyen arkadaşları sene başı formatörlük başvuru dilekçesini doldurmamaya davet ediyorum..
aak' Alıntı:Ders ders diye tutturup da her fırsatta formatörüğe saldıran arkadaşlara sesleniyorum. Ben de formatör olmak istiyorum çünkü artık öğrenciyle 5 dk dahi olsa beraber vakit geçirmek istemiyorum neden mi işte bu yüzden: http://www.memurlar.net/haber/223324/ bu kadar olmasa da birazcık hafifini her gün yaşamaktan nefret ettiğim için
esenordelarthe' Alıntı:eylem için öneri getirmemiz istenmiş. Bizden destek istenen eylem önerilerini aktaralım.
(BU İSTEKLERİN ÜYELERDEN OLMADIĞINI ÖZELLİKLE BELİRTMEK İSTİYORUM. DERNEK ÜYELERİNDEN EYLEM KONUSUNDA HERHANGİ BİR İSTEK YAPILMAMIŞTIR)
1- Dekanlara e-posta eylemi
2- Bakanlığa bilgisayar parçalarının yollanması eylemi
3- Veliler ve öğrencilerle alo 147 hattını sürekli arama eylemi
4- Basın e-posta eylemi.
5- Bakanlık önünde eylem.
6- Formatörlüğe karşı yeğitek önünde eylem.
7- Formatörlük için yeğitek önünde eylem.
8- Ders için TTKB'de eylem
9- Teknoloji ve Tasarım Alanına geçirilmemiz için TTKB'de eylem
10-Meclis vekil ve danışmanlarına e-posta eylemi.
11-İntermet sitelerini karartma eylemi
12-Sendikalardan toplu istifa etme eylemi
13-Parti Merkezlerine gidilmesi eylemi
14-Diploma yakma eylemi
15-
16-
17-
18-
atmega16' Alıntı:Öğrenciler Tabletlerin şifresini kırdı diye haber oluyor.Bence meb ve birkaç siteye "DERSİMİZİ GERİ İSTİYORUZ" diye index atalım o aksam bütün ana haberlerde bizden bahsederler.Bilgisayarcı adam oturduğu yerden ses getirir farkını belli eder.Maalesef bende o kadar hackerlık bilgisi yok olsa keşke seve seve yaparım.
ozanturk' Alıntı:esenordelarthe' Alıntı:eylem için öneri getirmemiz istenmiş. Bizden destek istenen eylem önerilerini aktaralım.
(BU İSTEKLERİN ÜYELERDEN OLMADIĞINI ÖZELLİKLE BELİRTMEK İSTİYORUM. DERNEK ÜYELERİNDEN EYLEM KONUSUNDA HERHANGİ BİR İSTEK YAPILMAMIŞTIR)
1- Dekanlara e-posta eylemi
2- Bakanlığa bilgisayar parçalarının yollanması eylemi
3- Veliler ve öğrencilerle alo 147 hattını sürekli arama eylemi
4- Basın e-posta eylemi.
5- Bakanlık önünde eylem.
6- Formatörlüğe karşı yeğitek önünde eylem.
7- Formatörlük için yeğitek önünde eylem.
8- Ders için TTKB'de eylem
9- Teknoloji ve Tasarım Alanına geçirilmemiz için TTKB'de eylem
10-Meclis vekil ve danışmanlarına e-posta eylemi.
11-İntermet sitelerini karartma eylemi
12-Sendikalardan toplu istifa etme eylemi
13-Parti Merkezlerine gidilmesi eylemi
14-Diploma yakma eylemi
15-
16-
17-
18-
yukarda sayılan eylemler pasif eylemlerdir
internet sitelerini karartma eylemi suç teşkil edebileceğinden uygulanamaz
Sendikalardan istifa etmek toplu olarak yapıldığında etkili olabilir.
Ancak hiçbiri Formatörlük başvurusu yapmama kadar etkili olamaz
toplu olarak yapıldığında kesin sonuç getirme ihtimali oldukça yüksek
ayrıca bilgisayar öğretmenleri için onurlu bir mücadele yolu
formatörlük çıkıncaya kadar hangi BT öğretmenimiz kendi mesleğinden böylesine yakınıyordu.
Lütfen göreve başladığınız ilk yılları hatırlayın.
(başvuru yapmayan ve milli eğitimin dayatmalarına boyun eğmeyen "öğretmen" arkadaşlarımı kutluyorum )
togius' Alıntı:Bakanlık ne mi yapar bizi tek. tas yapar. Arkadaşlar adamların teknik destek vs. umrunda değil. Bütün okullar fatih projesi kapsamına öyle veya böyle girecek. Tüm bakımlar taşeron firmalara verilecek. Adamlar tınlamıyor.
İşin çözümü gerçekten dernekte. Ve Üniversiteleri harekete geçirmekte. Yapılanlar bilinçli bir şekilde yapılıyor.
intel4004' Alıntı:togius' Alıntı:Bakanlık ne mi yapar bizi tek. tas yapar. Arkadaşlar adamların teknik destek vs. umrunda değil. Bütün okullar fatih projesi kapsamına öyle veya böyle girecek. Tüm bakımlar taşeron firmalara verilecek. Adamlar tınlamıyor.
İşin çözümü gerçekten dernekte. Ve Üniversiteleri harekete geçirmekte. Yapılanlar bilinçli bir şekilde yapılıyor.
üniversiteler harekete geçecek olsaydı 1 aylık kursla öğretmenler formatörlük yapmaya başladıklarında BT alanına dışardan müdahale yapıldığında geçerlerdi.
Ayrıca formatörlükten memnun olmayan arkadaşlara yeni bir alan açılmış olduğunu öğrendim 10000 tek tas öğretmenine ihtiyaç varmış. Görsel sanatlar öğretmenleriyle aramız bozulacak ama olsun.
aak' Alıntı:Ders ders diye tutturup da her fırsatta formatörüğe saldıran arkadaşlara sesleniyorum. Ben de formatör olmak istiyorum çünkü artık öğrenciyle 5 dk dahi olsa beraber vakit geçirmek istemiyorum neden mi işte bu yüzden: http://www.memurlar.net/haber/223324/ bu kadar olmasa da birazcık hafifini her gün yaşamaktan nefret ettiğim için
+1antiformator' Alıntı:Formatörlük konusunda toplu halde dava açmak da bence bir çözüm yolu. Bunu da seçenekler arasına koyalım lütfen. Çünkü formatörlük kanunlara aykırı bir görevlendirmedir.