bende hocama aynen katılıyorum tam kendimizi 16sına ayarlamışken neden birden 9una alındı birde sendika işin içine girdi. bu kararrın tekrar gözden geçirilmesini istiyorumsarı_sarı' Alıntı:arkadaşlar eylem tarihi neden değişti ki? Uzun zamandır 16 Nisan diye planlanan tarih öne alınmış. İşlerimizi 16 Nisan'a göre planlamışken, tarih değişikliği katılım oranını azaltmaz mı ?
Ayrıca neden bir sendika bünyesinde toplanıyoruz ???
16 Nisan 'da hafsonuna denke geliyordu zaten.. :mrgreen:ergin_tastan' Alıntı:Tarih baştan beri 9 nisan olarak belirlenmeliydi. H.sonu katılım daha fazla olacaktır.
Hangi sendika kamuya ait hangi sıkıntıya köklü bir çözüm getirtebilmiş ?mfk' Alıntı:bir sendika toplamazsa bizleri, ipi kopan tesbihin taneleri gibi oluruz. Gençler uyanın! Bu ülkede kamuya ait sıkıntıları sendikalar çözer!
onu biliyorum hocam bi kesim varki planlamasını 16 nisana göre yaptı.. Katılımı azaltır böyle değişiklikler..sarix' Alıntı:9 nisanda haftasonu
Sendika sitelerine girip sadece son altı ayda yasal girişim yapılarak kaç kamu personelinin hakkı geri kazanılmıştır takip edebilirsiniz.sarı_sarı' Alıntı:Hangi sendika kamuya ait hangi sıkıntıya köklü bir çözüm getirtebilmiş ?mfk' Alıntı:bir sendika toplamazsa bizleri, ipi kopan tesbihin taneleri gibi oluruz. Gençler uyanın! Bu ülkede kamuya ait sıkıntıları sendikalar çözer!
Siyasi görüşler umrumda değildi bu soruyu sorarken? Sebep ne acaba diye sormuştum aldım ki cevabımı "yasal" eylem oluyo sanırım böylelikle
mfk' Alıntı:Sendika sitelerine girip sadece son altı ayda yasal girişim yapılarak kaç kamu personelinin hakkı geri kazanılmıştır takip edebilirsiniz.sarı_sarı' Alıntı:Hangi sendika kamuya ait hangi sıkıntıya köklü bir çözüm getirtebilmiş ?mfk' Alıntı:bir sendika toplamazsa bizleri, ipi kopan tesbihin taneleri gibi oluruz. Gençler uyanın! Bu ülkede kamuya ait sıkıntıları sendikalar çözer!
Siyasi görüşler umrumda değildi bu soruyu sorarken? Sebep ne acaba diye sormuştum aldım ki cevabımı "yasal" eylem oluyo sanırım böylelikle
Yani bu, medyada yer almamızın bile mümkün olmayacağı anlamına mı geliyor?EslemSua' Alıntı:16 nisan'da biyologlarin eylemi var bir decetinersin' Alıntı:Arkadaşlar bugun afişlerini gördüm. 16 nisan başka bi eylem var.
Sözleşmeli öğretmenlerin eylemi