Eyleme Katılım (Anket)

Kodla Büyü
başka şansımız olmadığını düşünüyorum,milleti beklersek yandık,belki birkısım arkadaşımız çok memnundur halinden ama olmayanlar için bunu yapmak zorundayız geleceğimiz için destek olmalıyız bu eyleme katılmalıyız.

ne için eylem yapılacak?

norm sorunu mu
derslerin geri gelmesi için mi
kadrolu btr için mi.....

eylemden önce şöyle anket yapılsa çıkan sonuca göre de eylem şekillense daha iyi olmaz mı

bir an önce tek bir konu için (dersler mi kadrolu btr mi ne ise artık) eylem yapılmalıdır

eylem içinde bir önerim var biliyorsunuz sanayi devrimin anlatan ve simgesi sayılan eifell kulesi var. Biz de bilişim ve bilgi çağını anlatan klavyelerden bir eifel kulesi temsili yapalım. Malum bilişim çağınıda kaçırmak üzereyiz eğitim anlamında. İnanamıyorum o kadar fazla öğretilcek şey varken bizim müfredatımızın bu kadar basit ve yaratıcılıktan uzak notsuz ve değersiz olduğuna. Herkese saygılar

Basında yankı bulur.

Ankara da ki BT ciler ilk eydemde yok gibiydiler önce onları bir görelim
sonra ankara daki 3 üni. deki BÖTEci öğrencileri görelim
millet ilk eyleme nerelerden geldi ankaradakilerin çok büyük çoğunluğu yataktan kalkıp gelmedi
bir seçenek daha eklenmeli ankete ankarda ki BT ciler katılacak mısınız diye
ondan sonra eyleme katılacak kişi sayısı belli olur

eemree' Alıntı:
Ankara da ki BT ciler ilk eydemde yok gibiydiler önce onları bir görelim
sonra ankara daki 3 üni. deki BÖTEci öğrencileri görelim
millet ilk eyleme nerelerden geldi ankaradakilerin çok büyük çoğunluğu yataktan kalkıp gelmedi
bir seçenek daha eklenmeli ankete ankarda ki BT ciler katılacak mısınız diye
ondan sonra eyleme katılacak kişi sayısı belli olur
:+1:

Hala şöyle olursa gelirim böyle olursa gelmem diyen arkadaş varsa
varsın gelmesin.
Geliyorsa da kendisi için gelsin bi zahmet.
Kimse benim için ya da başkası için yapmıyor bu işi, herkes kendisi için orada olacak, bu kadar basit.

her halükarda varım sayı nne olursa olsun...şu kesinlikle katılmayacak olanlar teşhir edilsin bence...

Geri