EYLEME KATILIN- HERKESE KATILIM ÇAĞRISI YAPIN!!!!!!

Kodla Büyü

whitetiger0006

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu Mustafa DÖNMEZ denen bilmem ........... gibileri için ne olur eyleme katılın, ailenizden arkadaşlarınızdan, çevrenizden, diğer il veya ilçedeki diğer bt öğretmenlerinden katılım sağlanmasına çalışın. Yahu bu adama ulaşsam fena olur....

:+1: Hocam, yaş genç ama içi gitmiş birçok meslektaşımızın. Boşversene yatsınlar köşelerinde. Bir gün onları da sıkıştırırlar. Başlarlar burada ağlamaya...

whitetiger0006' Alıntı:
Arkadaşlar bu Mustafa DÖNMEZ denen bilmem ........... gibileri için ne olur eyleme katılın, ailenizden arkadaşlarınızdan, çevrenizden, diğer il veya ilçedeki diğer bt öğretmenlerinden katılım sağlanmasına çalışın. Yahu bu adama ulaşsam fena olur....
:++: :++: :++:

Kesinlikle şu kendini bilmez gibilere inat birlik olmamız lazım.Yazının her satırını okurken öfkem arttı.Eyleme zaten katılacaktım ama şimdi iyice bir hırslandım...

eylem için geç kalıyoruz arkadaşlar okullar kapandıktan sonra pek ciddiye alınacağımızı düşünmüyorum.

yazıyı okurken adamı gırtlaklayasım geldi ama suç bu palyaçonun değil, ona orada yazı yazdıran degsizlerin bence. bir de utanmadan altına not felan yazmış. güya tepki beklemiyormuş falan filan.

Bilişim teknolojileri Öğretmeni olup eyleme katılmama niyetinde olan arkadaşlara Binlerce kez YAZIKLAR OLSUN, Başkada Bir şey Demiyorum. :verymad: :verymad: 10 binden fazla BT ci var hala 600 civarı kişi katılacak. BİZİM SONUMUZU ALLAH HAYRELESİN...

Okulunda rahat olup Gık çıkarmayanlar bi gün sıra size de gelecek eninde sonunda. Bende okulumda muthiş derecede rahatım ama hiç memnun değilim, hep bir belirsizlik içindeyim. Anlayanlara...

Geri