eylemlerle ilgili bir yazı

Kodla Büyü

allpier

Seçkin Üye
Seçkin Üye
güzel bir yazı okumanızı tavsiye ederim.
yazıdan bir bölüm
"Baştan söyleyeyim. Yapılan eylem veya direnişe karşı olan biri değilim. Öyle olsam, şu an benim emrimde çalışan, haftasonu ve geceleri sokaklarda demokratik hakkını kullanıp eylem yapan, slogan atan, tencere döven 7 personelimi kapının dışına koymam gerekirdi. Yani kısacası, sözüm sana değil çevreci kardeşim. Sözüm sana değil eylemini şiddete başvurmadan yapan arkadaşım.

Siz aradan çıkın lütfen.! "

http://www.internethaber.com/birkac-kis ... 14596y.htm

Bi paragrafta ben ekleyeyim dedim çok güzel yazmış

Sanatçı Yonca Evcimik twitter hesabından, "Ben bu eyleme destek vermem. Gittim ve göreceğimi gördüm. Masum esnaf yağmalanıyor, cam çerçeve bırakmıyorlar arabaları yakıyorlar. Niyet belli" diyerek adeta bir ulusu uyandırmaya çabalıyor ama sesini duyuramıyordu.

Bir genç kız, destek için gittiği eylem alanında, Taksim'in göbeğinde 3 kişinin tecavüzünden 155'i arayarak kurtuldu.

O da sesini duyuramayanlardandı.

Duyuramıyordu çünkü, karşısında, "Mesele Gezi Parkı olayı değil arkadaş. Sen hala anlamadın mı? Hadi gel" diyerek fenalığa davetiye gönderen daha güçlü bir sanatçı vardı.

Kimse oynanan oyunu göremiyordu çünkü "Biri bu o..pu çocukluğunu durdursun" diyerek polise ana avrat küfredenlerin, onları düşman askeri gibi gösterenlerin sesi daha gür çıkıyordu.

Bu da yetmedi onlara...

Meseleyi hala gezi parkı zannedenler var ya, ona şaşıyorum işte. Doğayı kurtaralım diyenler mi çevreyi, esnafı, yol kenarında boş duran arabayı mahvettiler. Hayır tabii ki.

ares24' Alıntı:

Sanatçı Yonca Evcimik twitter hesabından, "Ben bu eyleme destek vermem. Gittim ve göreceğimi gördüm. Masum esnaf yağmalanıyor, cam çerçeve bırakmıyorlar arabaları yakıyorlar. Niyet belli" diyerek adeta bir ulusu uyandırmaya çabalıyor ama sesini duyuramıyordu.

Bir genç kız, destek için gittiği eylem alanında, Taksim'in göbeğinde 3 kişinin tecavüzünden 155'i arayarak kurtuldu.

Duyuramıyordu çünkü, karşısında, "Mesele Gezi Parkı olayı değil arkadaş. Sen hala anlamadın mı? Hadi gel" diyerek fenalığa davetiye gönderen daha güçlü bir sanatçı vardı.

Kimse oynanan oyunu göremiyordu çünkü "Biri bu o..pu çocukluğunu durdursun" diyerek polise ana avrat küfredenlerin, onları düşman askeri gibi gösterenlerin sesi daha gür çıkıyordu.

Bu da yetmedi onlara...

+1000000000

Bir alıntı da benden olsun. Uyanın artık ya, mesele gezi parkı değil!
Size inandığım tüm değerler adına yemin ediyorum. Almanya ve Hollanda'da yaşayan ve son bir yıldır Türkiye'nin kapısından içeri girmeyen iki arkadaşımın Facebook'ta, "Yetişin Barbaros Bulvarı'nda sıkıştık. Yolu tamamen kapatmışlar ve burası cehennem. Üzerimize ateş açıyorlar. Bizi öldürecekler" dediklerini okudum. Barbaros Bulvarı dediği benim işyerimin önü. Yola bakıyorum in cin top oynuyor. Twitter'a ve Facebook'a bakıyorum, Barbaros Bulvarı'nı kan götürüyor!

Mesele doğaysa bu insanlar istanbul lalelerle donatıldığında neden yine burun kıvırdılar. Yok efendim çok para harcanmış gerek yokmuş. Hadi diyecem gerçekten ülkenin maddiyatını düşünüyorlar, şu eylemlerdeki 70 milyonluk maddi zararı kimler yaptı. Bunlar ülkede iyi giden birşeyler olunca çekemiyorlar.

mustitosya37' Alıntı:
ares24' Alıntı:

Bu da yetmedi onlara...

+1000000000
+∞³³³

telefon kayıtlarını okuyun yeter...

-Çayyolu çok sakin ne oluyoruz

-Halk TV’de kameralar arkadaşların zor durumda olduğunu gösteriyor takviye..

-Son durum nedir Kızılay’da

-Görüşmeleri saklı tutun, araya girenleri kanal liderine bildirin o kişiyi çıkarsın

-Frekansa girenler var, deşifre oldu, Zello’dan başka frekansa geçin

-Telefonla konuşmayın

-Zello şifresini yüzyüze grup liderlerine ulaştırın o sizi bilgilendirir

-Ankara genelinde son durum nasıl

-Hava açık (polis pasif durumda) hava kapalı (polis aktif zorlanıyoruz)

-Halk TV’yi arayın Tunalı’ya kamera göndersin

-Liseliler okuldan çıkıyor

-Ziya Gökalp’te panzere karşı barikat

-Güvenpark’ta durumlar nasıl

eb.rar' Alıntı:
Mesele doğaysa bu insanlar istanbul lalelerle donatıldığında neden yine burun kıvırdılar. Yok efendim çok para harcanmış gerek yokmuş. Hadi diyecem gerçekten ülkenin maddiyatını düşünüyorlar, şu eylemlerdeki 70 milyonluk maddi zararı kimler yaptı. Bunlar ülkede iyi giden birşeyler olunca çekemiyorlar.

sayın hocam lale 3 hafta kalıyor ve bunun için her yıl 100 milyon tl harcanıyor.. kalıcı ve daha az maliyetli bir bitki tercih edilse daha iyi değil midir??

Geri