F@tih Projesi & Malum Firma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan QML
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

QML

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bu projeyi düşünen, tasarlayan, ihalesini yapan ve vestele ihale verenlerin topunu....................
devamını siz gönlünüzce tamamlayın................

Teraziden kaymış tahtaları sağdan soldan yumruklayarak,dengeye getirip tamamdır hocam deyip giden teknik servis anlayışı, her içinden çıkamadığı işi kullanıcı hatası diye kağıda işleyen zihniyet,sene başında adam gibi kontrol etmeden teslim alan sorumsuz sizlerde payınızı alın lütfen...

Re: F@tih Projesi & Vestel

Proje güzel hocam tablet kısmı hariç, projeye diyecek birşey yok işleyiş sakat işleyiş...

tablet olayından vazgeçmeleri muhtemel gibi görünüyor...

Şimdiye kadar yapılan pilot uygulamalarda ki intiba da olumsuz...

cestel okulları tamamen sömürü altına aldı.
Her hafta vestelden bir eleman okullarda tur atıyor.

Yok efendim Fotokopi makinesinin tüm malzemeleirni benden alacaksınız.

120.000 baskı bakımı = 450 +kdv
Toner = 120+kdv

Akıllı tahtaları temizleme spreyi alınacak = 30+kdv

Akıllı tahtaların yeşil kısmın ( sıvı tebeşir ) beyaz ile kaplayalım daha sağlıklı = 40 tahta =3000 tl

İyi dükkan açtı okullara

F@tih Projesi & Vestel & Telekom

Bu adamları mezarlarına fiber optik kabloyla defnedip üstlerine Akıllı Tahta koymak, mezar taşı diye de tablet dikmek istiyorum.

rutubator' Alıntı:
F@tih Projesi & Vestel & Telekom

Bu adamları mezarlarına fiber optik kabloyla defnedip üstlerine Akıllı Tahta koymak, mezar taşı diye de tablet dikmek istiyorum.

+1 güzel fikir; Ruhunada start board yazalım...

:++: :++:

asp-php' Alıntı:
cestel okulları tamamen sömürü altına aldı.
Her hafta vestelden bir eleman okullarda tur atıyor.

Yok efendim Fotokopi makinesinin tüm malzemeleirni benden alacaksınız.

120.000 baskı bakımı = 450 +kdv
Toner = 120+kdv

Akıllı tahtaları temizleme spreyi alınacak = 30+kdv

Akıllı tahtaların yeşil kısmın ( sıvı tebeşir ) beyaz ile kaplayalım daha sağlıklı = 40 tahta =3000 tl

İyi dükkan açtı okullara

arkadaşlar temizlik spreyine para vermeyin. üzeri nasıl olsa cam değil mi, camsil ve iyi bir mikrofiber bezle tertemiz olur. Vestel Manisadan gelen personel aynısını söylemişti...

Biz vermiyoruz ama müdürün aklına girip allem edip satıyor vatandaşlar..

Vestel olmasi en buyuk dezavantaj proje icin. İlgilenme sifir. Kaliteyi zaten biliyoruz. Tablet devri de baslamadan biter gibi.

Bence bir an önce Vestelin, Servis kısmına çeki düzen vermesi gerekir... Ara ki ulaş, ulaşsan da gelmesini bekle...
Ne yazık ki servisi :-1:

Gelince ne halt yiyorlar sanki, her geldiklerinde kullnıcı hatası bizle alakalı değil ücret vermeyi kabul edersenz ilgilenriz diyorlar.1 seneye kalmaz tüm tahtalar dağılıp dökülecek bakanlarla başbakan da bir taraflarına kına yakarlar. Nasıl çocuklarının boğazından geçiriyorlar o haram lokmaları,haramzadeler..

Vestel ile ilgili sıkıntıları biz yaşıyoruz bizim okullar pilot okul olmasına rağmen hiç bizden görüş alınmıyor... Bir sor iş yürüyormu..

Ankaradan bu proje çok farklı görünüyor olması lazım ki bu vestelin usulsüzlüklerini görmemeleri.

Birileri parayı götürsün diye yapılan proje amacına ulaşıyor, gerisi mi? :P

İnsanları asgari ücretle çalıştırıp her altı ayda bir tüm işçilerini kovan ve yenilerini alan bir vestelden bahsediyoruz. Birileride onları akıllı tahta ile zengin ediyor. Bilgisayarın yaklaşık ömrü 5 senedir. 5 sene sonra bilgisayardan performans almak için o bilgisayarın gerçekten sağlam olması gerekir.

Bari Fatih'in adını kullanmasalardı.

QML' Alıntı:
Bu projeyi düşünen, tasarlayan, ihalesini yapan ve vestele ihale verenlerin topunu....................
devamını siz gönlünüzce tamamlayın................

Teraziden kaymış tahtaları sağdan soldan yumruklayarak,dengeye getirip tamamdır hocam deyip giden teknik servis anlayışı, her içinden çıkamadığı işi kullanıcı hatası diye kağıda işleyen zihniyet,sene başında adam gibi kontrol etmeden teslim alan sorumsuz sizlerde payınızı alın lütfen...
hocam hakkını helal et tam beş dakika güldüm.
Bilmiyorum neden sinirden mi yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum.
Tamamlama kısmına sıra gelince :alkis:

Arkadaşlar, Hüseyin Çelik zamanında kurulan Bt sınıflarını da Vestel kurmuştu ve ilköğretim öğrencilerinin kullanacağı bilgisayarlara Crt monitörleri takmaktan hiç çekinmediler. Böylece Vestel elinde kalan tüm Crt stoklarından kurtuldu. Çocukların sağlığını filan düşünen yok tabii.

Bu sefer de aynı oyun oynanıyor. Adamlar elindeki eski teknolojiyi fahiş fiyata devlete kakalıyorlar.

kazuo' Alıntı:
Arkadaşlar, Hüseyin Çelik zamanında kurulan Bt sınıflarını da Vestel kurmuştu ve ilköğretim öğrencilerinin kullanacağı bilgisayarlara Crt monitörleri takmaktan hiç çekinmediler. Böylece Vestel elinde kalan tüm Crt stoklarından kurtuldu. Çocukların sağlığını filan düşünen yok tabii.

Bu sefer de aynı oyun oynanıyor. Adamlar elindeki eski teknolojiyi fahiş fiyata devlete kakalıyorlar.

Baktılar işin kokusu çıkıyor. 2-3 ihale ile birkaç yılda tamamlanması gereken projeyi yazın tek ihale ile meslek liseleri, ortaokul vs tüm okullara yayıp vurgunlarını yapacaklar.Sonra da yandaşlar candaşlar önlerine atılan kemikleri paylaşacaklar.

Geri