F@tih Projesi_Uzaktan Hizmetiçi Eğitimler Başlıyor

Kodla Büyü
ie da açılıyor hocam. ama bu mail bana gelmedi fatih eğitmeniyim. ayrıntıda göremedim sadece "Test çalışmaları çerçevesinde "Bilgi Güvenliği" ve "Windows 8" eğitimleri FATİH projesi eğitmenlerimize açılacaktır. Konu ile ilgili e-posta eğitmenlerimize gönderilmiştir. Sisteme giriş yapmak için : ues.eba.gov.tr​ bağlantısını tıklayınız" diye yazıyor.

ben niye göremedim eğitimleri sayfadan giriş yaptım ama eğitim gözükmüyor.

bende fatih eğitmeniyim hocam. eogrenime giriş şifrem var. mailime bilgi gelmemiş. eogrenimi takip ediyorum sistemede eba üzerinden giriş yapıyorum ama eğitim gözükmüyor.

biraz kurcalarken buldum :) eğitim kataloğundan önce eğitim talebinde bulunmamız gerekiyor değerlendirilip daha sonra eğitimler açılacakmış.

Arkadaşlar eğitimin tam olarak linki nerde acaba ilk verilen linkten sadece ebanın içine girebiliyorum eğitimi bulamıyorum.yanlıslık bende mi yoksa tam adresi mi bilmiyorum

g.cetin.66' Alıntı:
Arkadaşlar eğitimin tam olarak linki nerde acaba ilk verilen linkten sadece ebanın içine girebiliyorum eğitimi bulamıyorum.yanlıslık bende mi yoksa tam adresi mi bilmiyorum

aynen, bende bulamadım. nerde acaba?

Hocam ues.eba.gov.tr adresinden eba girişi yaptığınızda sayfa açılıyor. Gelen ekranda sağ tarafta eğitim hanesinde 1 yazıyorsa tıklayın eğitim listesi açılacaktır. Orada 0 yazıyorsa eğitim açılmamış demektir, zaman zaman kontrol etmeye devam edin.

pazartesi 2 eğitimi de bitirdim. İlk defa hoşlanarak yaptığım eğitimlerdi. w8 de artıları oldu bana o kadar. yenileri gelirse seve seve yaparım.

bende eğitimler gözükmüyordu şimdi tekrar baktım gözüküyor bu seferde eğitimlerin süresi dolmuş izleyemiyoruz ne şanstır:)

Görevlendirildiğim okulda tablet alan öğretmenlerin hepsine kurs var ama bana yok.????

Geri