F@tih_Muayene Kabul Komisyonu...

Kodla Büyü
Hocam benim de önceki yıllarda muayene kabul vs. görevlerim oldu,
Meslek liselerinde çok önemlidir, habire okula elektronik eşya alınır,
sen de sonra onları imzalarsın, inan çok tehlikeli müdürü ile sıkıntılı olanlar bu komisyonlarda dikkat etsinler

Hocam bu kabul komisyonu oluşturma ve sisteme giriş için belirli bir süre var mı. beni lisede komisyona görevlendirmişler ama lise müdüründen bir ses çıkmadı... ben arayıp haber mi vereyim yoksa...

arkadaşlar beni akıllı tahta muayene kabul komisyonuna yazmışlar..ben hiç akıllı tahta kullanmadım..ne yapacağımı şaşırdım. muayene kabul komisyonu ne yapar arkadaşlar? benim görevim ne olacak ?? acil yardım edin

nurhayat' Alıntı:
arkadaşlar beni akıllı tahta muayene kabul komisyonuna yazmışlar..ben hiç akıllı tahta kullanmadım..ne yapacağımı şaşırdım. muayene kabul komisyonu ne yapar arkadaşlar? benim görevim ne olacak ?? acil yardım edin

Geçen sene ilçe emniyet müdürlüğünün, mobese ihale kabul komisyonunda görevlendirildik. ihaleyi alan firmanın ürünleri ve montajı İhale şartnamesine göre yapıp yapmadığını kontrol edeceksiniz. Yasal sorumluluk yine bizde... Emniyet müdürü bile sorumluluğu ben alamam, sizde, ne derseniz o demişti... Bütün eksiklikleri bildirmiştik. Firma giderebildiği kadarını giderdi, geri kalanına emniyet razı olunca onaylandı.

Bu sene biz de Fatih ihale kabule yazmışlar... Eksik bişi olursa yine kabul etmeye niyetim yok...

Muayene kabul ile ilgili karşılaştığınız sorunlar neler arkadaşlar. Yazarsanız bizde fikir sahibi olmuş oluruz.

Geri