Fahri olarak girmek zorunda mıyız? (6 saat)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

halk

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar isteğim dışında 6 saat daha fahri derse giriyorum. 1-2 tanesine kabul demiştim ama 6 saat fahri verdiler. İptal ettirebilir miyim? Fahri olarak dersle görevlendirildiğimizde girmek zorunda mıyız? Sözlü söyledim, iptal etmiyorlar. Yapmam gereken nedir?

Şimdi durumu iyi incelemek gerekir bence.
Bu durumda öğrencilerin o dersleri boşmu geçecek.
Derse girecek başka öğretmen yokmu?
Eğer branş öğretmeniyseniz(Bildiğim kadarıyla)
15 saat maaş kaşılığı
6 saat zorunlu olmak üzere 21 saat derse girmek zorundasınız.
Sonrası size kalmış ücret onayı alınırken 21 saatten sonraki kısıma isteğe bağlı ekders yazılır.

Ama dediğim gibi öğrencilerin durumu,okulun huzuru,ne olacak.

kendi baranşdersin ise 15+6 saat girmek zorundasın fazlasına istemiyorsan girmezsin. Branş dışı ise zaten isteğin dışında veremezler, maaş karşılığını dolduramıyor olsan bile.

Hocam fahri olarak giriyorum derken Aşağıdakilerden hangisini söylemeye çalıştınız acaba. Önce açıklayıcı bir soru sonra açık bir cevap.
1. BTR'yim Bilgisayar dışında ders verdiler.
2. 30 saat bilgisayar dersine giriyordum 6 saat açıkta kalmıştı toplam 36 saat bilgisayar dersine giriyorum.
3.21 saatten fazla bilgisayar dersim var, bunun 6'sı fahri
4.Bilgisayar dersleri dışında 6 saat ders verdiler.
bu arada hortumdan sonra fahri trend'i başlarsa hiç şaşırmam :mrgreen:

arkdaş fahri demek gönüllü demek. dolayısıyla zorunda değilsin. burada hep aynı şey söyledim yapmıyorlar. yapmazlar arkadaş bu da o kişilerin seni sallama göstergesidir. işler sözle değil yazıyla yürür,dilekçe verirsin ve kayda sokarsın onlarda, yönetmeliğe göre düzenlerler. aynı zamanda senden başka öğretmenlere benzer şekilde davranmıyorsa müdürü şikayet te edebilirsin. Müdür tüm personele eşit davranmalıdır çünkü, mobbing dersin baskı dersin şikayet edersin.

Geri