Faih projesi arıza hattına ne oldu?

Kodla Büyü

yataylimit

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba arkadaşlar,

Fatih projesi ile ilgili arızaları bildirdiğimiz ve şıkır şıkır işleyen, 444 7 555 diye bir numara vardı. Son bir aydır aradığımızda telesekreter çıkıyor ve sinyal sesinden sonra derdinizi anlatın diyor. Tek tek anlatıyoruz ama dönüş falan yapılmıyor. İlk kaydımın üstünden 15 gün geçti, sonuç alamayınca 2 gün önce yine kayıt açtım ama dönüş yok. Okul kodu, telefonu, isim vb. hepsini eksiksiz söylüyorum.

Arızları bildirebileceğimiz başka bir kanal var mı acaba?

Teşekkürler.

dolar fırladı euro uçtu. eee haliyle para bitti :) şimdi işleri ağırdan alıyorlar. Öküz öldü ortaklık bitti meselesi.
düşünsene:
Faz 1 2012 ocakta anlaşma oldu kurulum yapıldı Faz-1'de dolar 1.8 TL
Faz-2 2014 ocakta anlaşma oldu kurulum başlandı Faz-2'de dolar 2.10 TL
2016 sonlarında 4-5 ay gibi bir sürede Dolar tam 1 TL kadar arttı 2.8'den 3.8'e fırladı eeee haliyle bu elektronik yarı iletken malzemeler dolar ile yurtdışından ithal ediliyor.
Sizce neden oldu böyle ?

Mesele şudur hocam ;
Vestel anlaşma yaptığı fiyattan tam 2 katı dolar kuru fiyatıyla garanti desteği sağlıyor haliyle işin içerisinde para olunca bütün işler sıkıntıya girer ki şuan dolar kurundan dolayı Vestel için işler hiç iyi gitmiyor fatih projesi harici satışlar düştü vs. vs. onun için işler ağırdan alınıp garanti sürelerini doldurmak için zaman kazanıyor benim bu işten çıkarttığım budur.

Eskişehirde görev yapıyorum, 444 lü numaraya kayıt açar açmaz buradaki teknik servisi arayıp kayıt bıraktığımı, fakat işin acele olduğunu söylüyorum. Bugüne kadar 3 günden fazla hiç beklemedim.

Doların artmasıyla alakası olmaması lazım çünkü burada 5 yıl garanti mevzusu var.
Arıza UPS cihazı ile ilgili.

Öneriler ve bilgilendirme için teşekkür ederim arkadaşlar.

Her şeyi siyasete bağlamak benim ERDEMLİ meslektaşlarıma yakışmıyor diye düşünüyorum.
Daha bu hafta sorunum arıza kaydından bir gün sonra çözüldü. Saygılarımla...

Yakın zamanda aramış olmasam da ne zaman aradıysam birkaç gün içinde ilgilendiler. Bölgeden bölgeye değişiyor olabilir. Benim çalıştığım yer 64 bin nüfuslu bir ilçe.

Arıza kaydı ile sorunumu çözememiştim. Forumda arkadaşlardan birisi paylaşmıştı mail adresi olarak. erisim@eba.gov.tr. Buraya mail atıyorsunuz. Birkaç saat içinde dönüş oluyor.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rakamların siyasetle ne alakası var bu herkes için geçerli olan rakamlar değil mi? Siyasi bir cümle var mı?
bende aradım ne gelen var ne giden. yanlış bırakmışımdır diye 3-5 defa aradım eksik birşey söylemeyeyim diye.
bekliyoruz bakalım. :x

ahmet_baba_70' Alıntı:
Arıza kaydı ile sorunumu çözememiştim. Forumda arkadaşlardan birisi paylaşmıştı mail adresi olarak. erisim@eba.gov.tr. Buraya mail atıyorsunuz. Birkaç saat içinde dönüş oluyor.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denedim hocam, teşekkür ederim.

Geri