Fakirlere dağıtılan kömür sorgulanıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pasha34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
vermeyin arkadaş kömür, kömür verdiğin vatandaşıma iş ver o zaten kömürünü alır. Ankara etlikte evleri doğalgazlı yapıyosun zorunlu diyosun sonra sokak sokak kömür dağıtıyosun hani yasaktı ben niye doğalgaz kullanıyorum arkadaş kömür daha ucuz onu yakmak istiyorum yok yasak diyosun sonra kömür dağıtıyosun mahallemde hemde benden zengin adamlara....

adamlar zaten parti adına dağıtmıyorki kömürleri devlet adına dağıtıyor. dağıtırken şucu bucu diye de ayırım yapmıyor. ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtıyorlar. ama sorgulansın tabi, her şey sorgulanmalı. sadece burda konuyu gösteriş şekli çok galeyanvari geldi..

Tunceli'nde kanepeler sırtlarda, bulaşık, çamaşır makineleri kamyonlarda taşınırken görünce "dank" etti. Kimse fakire yardım falan demesin. O güne kadar ben de yardım diyordum, efendim ne var bunda istismar edenler çıkabilir, elbette yardım edilecek diyorDUM.

Kanepe, bulaşık makinası, çamaşır makinası da mı sosyal yardım oldu arkadaş? Fakire yardım BAHANE imiş, niyet başka.

O kadar gelişi güzel dağıtılıyor ki bunlar yardım kisvesi altında. O kadar gelişi güzel ki. Amaç dostlar YARDIM EDERKEN GÖRSÜN. Milletin parası rant ve iktidar reklamı olarak kullanılıyor. Bu gelişigüzel dağıtımdan benim anladığım bu.

...

Amcam anlattı, başbakanın ve Melih Gökçek'in konuştuğu bir toplantıda görevli.

Başbakan çıktı:
Milli geliri şu kadar artırdık, kişi başına düşen gelir şu kadar dolar oldu falan filan...
ALKIŞŞŞŞŞŞ

Melih Gökçek çıktı:
Ankara'da 450 bin aileye şu kadar yardım yaptık, bu kadar yardım dağıttık falan filan...
ALKIŞŞŞŞŞ

450 bin X 5 = 1 MİLYON 800 BİN KİŞİ YAPAR
ANKARA'NIN NÜFUSU 5-6 MİLYON

Yani Ankara'nın 4'te 1'i yardımlık...

Ya o yalan söylüyor, o bu...

İkisini de alkışladılar ama?!

Bir gariplik yok mu?

İşte yapılan yardımların amacını anlayabilmemiz için, YARDIMIN BAHANE, REKLAMIN ŞAHANE VE

BELEŞ

MİLLETİN ORTAK PARASI İLE BELEŞ REKLAM

olduğunun resmi.

Daha söze gerek var mı?

Boşverin genellikle fakir varoş yerlerden bunlara daha çok oy çıktığına göre sürünmeye devam etsinler kömürle pirinçle günü kurtarsınlar, ben keyfime bakıyorum çok şükür ihtiyacım olan istediğim birçok şeye sahibim, bu hükümet kalsada değişmeyecek gitsede değişmeyecek :) Herkes hakettiğini buluyor.

Üniversitedeyken ev doğalgazlı kömür geldi bizede dedik arkadaş kömür kullanmıyoruz onlar verelim diyor komşuda hemen yanaştı alın gençler alın satarsınız diyor hay allahım... biz almadık tabi ne kadar da öğrenciydik ihtiyacımızda olsa :) apartmandakiler geri çevirmediler tabi..

pegasus777' Alıntı:
Üniversitedeyken ev doğalgazlı kömür geldi bizede dedik arkadaş kömür kullanmıyoruz onlar verelim diyor komşuda hemen yanaştı alın gençler alın satarsınız diyor hay allahım... biz almadık tabi ne kadar da öğrenciydik ihtiyacımızda olsa :) apartmandakiler geri çevirmediler tabi..

Al işte hocam süper örnek vermişsin. Giderek kanı bozukların sayısı artıyo bu memlekette :verymad:

alixsaglam' Alıntı:
adamlar zaten parti adına dağıtmıyorki kömürleri devlet adına dağıtıyor. dağıtırken şucu bucu diye de ayırım yapmıyor. ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtıyorlar. ama sorgulansın tabi, her şey sorgulanmalı. sadece burda konuyu gösteriş şekli çok galeyanvari geldi..
:puhaha: Bizi de leylekler getirdi zaten :puhaha:

http://www.ankara-bel.gov.tr/Haberler/s ... balik.aspx

Habere bakın Allah aşkına. Bu yardım falan değil.

125 bin aile X 5 kişi = 625 bin kişi.

Ankara'da gördüğünüz her 10 kişiden birisi patates ve soğana muhtaç derecede fakir mi yani?

Bu sadece patates, soğan şenliği... Başka "yardım"lar da cabası. Gerçekten komedi.

Gayet istismara açık. Ve zaten amaç yardım olmadığı için istismar edilmesi de işlerine geliyor.

Yardım bahane, reklam şahane hem de beleş.

Geri