FARK VAR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yuca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
SağlıkBakanı : Dr.Recep AKDAĞ tıp ile ilgili bir alandan mezun olduğu için konuya vakıf bir bakan işini dört dörtlük yaptığı konuşmalarından ve yaptıklarından belli.

Milli Eğitim Bakanı: Ömer Dinçer İşletme mezunu Türkiye’nin geleceğini yetiştiren kurumun başında bakanlık yaptığı birimin alanı ile ilgili bilgisinin azlığı her konuştuğunda ortaya çıkıyor. Nasıl mı buyurun siz karar verin ?

Akdağ: Sağlık Personelinin Maaşlarında İyileştirme Yapacağız
Sağlık Bakanı Akdağ, Doktorların ve sağlık çalışanlarının haklarını korumayı önemsediklerini, hekimlerin ve sağlık personelinin çalışma ve emeklilik hayatlarında iyileştirme yapacaklarını ifade etti.

Dinçer: Milli Eğitim Bakanının, “Türkiye’de öğretmenlerin az çalıştığı” şeklindeki açıklamalarını yorumlayan Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Güzver YILDIRAN, “Kadrolu öğretmenler ülkemizde yılda ortalama 22.000 Euro maaş alıyor ve bu da aylık 1.700 Euro gibi bir maaşa karşılık geliyor” .

Akdağ: Sağlık Personelinin izinlerini Akdağ, "Doktorların ve tüm sağlık personelinin çalışma şartlarını iyileştirmek, kazançlarını artırmak, emekliliklerine yansıyabilecek kazanç miktarlarını artış sağlanması yönünde çalışmaya devam edeceğiz

sadece sağlık bakanımı hocam bu kadar personelinin hakkını ezdiren personelini ezen başka bakan varmı? maliye bakanımı yoksa iç işleri bakanımı hangisi sizce?

sadece bakanlarda fark yok hocam bir eylem yapıldığı zaman hangi sendika olursa olsun iş bırakılacaksada hepsi bir oluyor ve kimseden korkmadan sonuna kadar uyguluyorlar biz bir kere birbirimizle anlaşamıyoruz hemen siyaseti karıştırıyoruz işin içine siyasetçiler kesesini dolduruyor biz elimizi yalıyoruz

Geri