farklı başlık müdürümü seviyorum!:)

Kodla Büyü

umutbilisim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
evet herkes hep şikayet eder ama ben gerçekten idarecilerimi seviyorum. Yaptığımız iş için teşekkür etmesini bilen gerekliliğimizi her fırsatta yüzüme karşı söylemekten çekinmeyen insanlar.. Branşımızın durumu berbat halde olsa da böyle idareciler insanı mutlu ediyor...

Ben tepki almamak için yazmiyordum, bana hep iyi ve anlayislilari denk geldi, biri vardı, hocam sen yeter ki proje üret para sorun değil diyordu, bir gün denedim müdürü , şu projem var 350 tl masrafı var dedim, anında telefon açtı okul aile birliğine parayı peşin ödediler.

Allah bozmasın, hep iyi idarecilerim oldu.

arkadaşlar müdürünüzün idarenin işini yaparsanız severler sizi sizde onları bu net....hadi iki gün işini yapmayın sonra gelin bakalım buraya :)

Arkadaşlar size tavsiye müdürünüzle iyi geçinin. Benim gibi olmayın. :puhaha:

sen iyiysen herkes iyidir..

ama iyi geçinen herkes keramet kendinde zannetmemeli :) sevindim adınıza, bir evdeki huzur, bir de işteki huzur..

menfaatler çakışmadıktan sonra sorun yok, şu ana kadar çakışmadı inşallah çakışmaz..

Ekli dosyalar

• MV5BNjI2OTU4NDcyNl5BMl5BanBnXkFtZTYwNTM2OTU3__V1_SY317_CR1,0,214,317_.jpg
    MV5BNjI2OTU4NDcyNl5BMl5BanBnXkFtZTYwNTM2OTU3__V1_SY317_CR1,0,214,317_.jpg
    15.4 KB · Görüntüleme: 1,004
Eski idarecim sadece bana değil bütün okula illallah dedirtmişti. 3 yıl çalıştık. Şubattan beri başka okudayım ve idarecilerimle şimdilik iyi geçiniyoruz.

hocam inşaallah hep böyle gider, ne diyelim. durum tersine dönüpte, çıkarlar çatışınca sizi dinlemek için biz yine buradayız. :mrgreen:

Geçen yıl çalıştığım müdürüm idareci falan değil abim gibiydi. Abartmadan söylüyorum şimdi bile gece 2'de arasa elimden geldiğince hızlı hazırlanıp yardımına koşarım. emin olun ben de arasam tereddütsüz gelir. hani derler ya bu adam için savaşa giderim diye, o türden değerli bir insan kendisi. maalesef uzun yıllar çalışmak kısmet olmadı ama şimdi hangi müdürü onunla kıyaslasam müdürcük kalıyorlar...

Şu anki müdürüm iyi birisi de okul dönüşümlerinden sonra ayrılacağız.

eski çalıştığım müdürüm süper bir insandı, bütün kadro çok severdi. yeni okulumda ilk aylar idare ile sorunlar yaşadım istiyorlar ki kendi işlerini ben yapayım, itiraz edince bir kaç tartışma yaşadım sonra bana alıştılar.

Yesil26' Alıntı:
Müdürlerin yanında "el pençe divan" duran "el etek öpenler" (Ben civa gibi adam diyorum onlara bulunduğu kabın şeklini alıyor.) olunca herkesten onu bekliyorlar. Az başı dik birine denk gelince onu sevmiyorlar. Bende kimsenin önünde "el pençe divan" durmam, sadece imamın arkasında ellerimi bağlar dururum o kadar.
:+1:

benimde çalıştığım idarelerde problem olmadı. Şeytan kulağına kurşun. Ben ne yaptıysam onlarda oakdar anlayışlı oldular. Sözüme önem verip değerlendirme yaptılar.

benim şuan ki idareciler de çok şükür iyi inş. böyle devam eder ve daha iyi olur.

ben de eşimi seviyorum kendi,si okul mudurum olur aynı zamanda ama itiraf ediyorum evli olmadan mudur olarak aynı ortamlarda çalışsaydık kesinlikle anlaşamazdık :o :D

Bizim müdür de çok iyi bir insan sağolsun her konuda yardımcı olmaya çalışıyoır

Valla bizim müdür de çok iyi ya maşallah diyim tam kafa adam sitede bi haber yayınladığımda bile bi ton teşekkür ediyo böyle olunca tabi insan daha şevkle çalışıyo. Allah razı olsun böyle idarecilerden :)

Geri