Faruk Çelik: Öğretmen maaşı şefin altında kaldı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *cem62*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
görüşün görüşün boşuna doğalgaza %20 yapmadınız azcığını bize verin bari :-1:

Rafae şef değil sayan bakan ! Şoför, imam, müezzin, okul hizmetlisi, polis, uzman çavuş . . . Ki bunların çoğu lise mezunudur . Öğretmenlere yapılan bu reva elbette gelecek seçimde karşılığını bulacaktır. Iki dönemdir akp ye oy verdim. Eğer bu adeletsizligi gidermezlerse verdiğim oylar haram olsun.

hep altta kala kala bir hal olduk kardeşim biliyorsun da niye birşey yapmıyorsun diyeceğim dağdaki ayılar bile güler buna... zaten yapacağınızı yapıyorsunuz yine sarmal sarmal zamlar geliyor

sözbende' Alıntı:
Rafae şef değil sayan bakan ! Şoför, imam, müezzin, okul hizmetlisi, polis, uzman çavuş . . . Ki bunların çoğu lise mezunudur . Öğretmenlere yapılan bu reva elbette gelecek seçimde karşılığını bulacaktır. Iki dönemdir akp ye oy verdim. Eğer bu adeletsizligi gidermezlerse verdiğim oylar haram olsun.

sayın hocam geçti bolu pazarı derler artık. şimdi ben vericem. akp ye oyumu. :idea:

hocam ne söylerseniz söyleyin istediğiniz kadar siz vermeyin akp oy ama hala bu milli eğitim bakanına rağmen bir çok öğretmen arkadaşımız memnun akp den ve milli eğitim bakanından. ve en yakın arkadaşlarımız var bunların arasında ne diyelim? Allah ıslah etsin

omata' Alıntı:
hocam ne söylerseniz söyleyin istediğiniz kadar siz vermeyin akp oy ama hala bu milli eğitim bakanına rağmen bir çok öğretmen arkadaşımız memnun akp den ve milli eğitim bakanından. ve en yakın arkadaşlarımız var bunların arasında ne diyelim? Allah ıslah etsin
:+1:

Bizim demokrasimiz o kadar geniş ki %50 bu durumdan memnun, geri kalan %50 "gavur" olduğu için memnun olsada olmasa da şikayet etmeye hakkımız yok!

Farkuçuğum gayet güzel özetlemişti; imkanımız varsa zam yaparız diye...

ah ulan ne diyim belediye de çalışan lise mezunu bi abimiz bile 2200 TL maaş alıyor

hak yiyen ... yesin diyerek konuyu bağlıyorum.

Geri