FATİH in ortaokullarda yalan olduğunu öğrendim.

Kodla Büyü
zaten son gelişmede onu gösteriyor açıkcası böyle bişey olursa şaşırmam gerçi mebde olan hiçbişeye şaşrımam :puhaha:

başlarım fatihine deeee aklına daaa tahtasına daaa... gerçi istanbulun fethinin gününde bu sözü söylemem pek doğru olmadı ama olsun artık.

Bu arada fetih gününüz kutlu olsun...

tablet bizim için hayaldi hayal kalacak desenize tayyip sözünün eri çıkmadı

liselerde tablet hüsranını görünce vazgeçmişlerdir. yazık ettiler milletin parasına. tabletler hataydı. sedece akıllar tahtalar olmalıydı. ortaokullarda da akıllı tahtalar olmalı.

denizlerb' Alıntı:
liselerde tablet hüsranını görünce vazgeçmişlerdir. yazık ettiler milletin parasına. tabletler hataydı. sedece akıllar tahtalar olmalıydı. ortaokullarda da akıllı tahtalar olmalı.
:++:

Yalan olduğunu söylemek için biraz erken. İptal olmasının göstergesi ihalelerdir. Tablet ve altyapı ihaleleri yine ertelendi. Ne zaman iptal edilirse o zaman yalan olur. 10.6 milyon tablet Orta okul+Lise öğrencilerine ve Öğretmenlerine yeter.

Süper olmuş ben sadece BTR olacağım derse girmeyeceğim neden bu dersler zorunlu oldu diye düşünen ÖĞRETMEN arkadaşlarım artık sevine bilirler. Lisedeki ders durumunda bir değişiklik yok lisede tayin isteyin ve BTR görevlerinZe devam edin. Soranlara da Derslere girmiyorum ama ÖĞRETMENİM diyin. Mesleğimi doruklara çıkarıyorum bana emredilenleri yaparak diyin. Ama ek ders alıyorum ben süperim diyin.

denizlerb' Alıntı:
Son cümlenize katılıyorum hocam.

Geri